Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi djeco veze nemate o cemu pricate
Cenanovic je los izbor ali morate biti svjesni da Ilidzu cine i Butmir (njegovo rodno selo) Hrasnica i S.kolonija koji su svi mahom za njega glasali... konkretno znam da su na glasackim mjestima u Pejtonu, Luzanima i centru Ilidze vecinu imali SDP i Nasa stranka... Blazuj, Vreoca i Osijek su vecinom navijali za SBiH, Sefera i Podrinjsku stranku
Ćenanović reketira građane Ilidže preko firme Famos - gradnja, upravitelja. Medju prvih deset prezimena vlasnika, FG je i njegovo. Od napuhivanja računa, naplaćivanja nekakvih zateznih kamata, pa do ugrožavanja bezbjednosti u vezi sa (ne)održavanjem pp aparata. O ostalim marifetlucima ne znam puno, ali za ovo napisano imam dokaze. Neka kupuju cefine od azbesta, lakše će im biti u džehenemu, na onoj džehenmskoj vatri kada se budu pržili. Vječno!
selo ostaje selo, fuj