Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnom svijetu se to podrszumijeva a u Apsurdistanu se "pokušava" donijet rezolucija ... ?!? A ni ta rezolucija proć ne moRe jer imaš 30 i nešto % ovih koji su odgojeni na mitovima, pričama i genocidu... Zamisli studenta humanističkih znanosti koji "uči" u domu D.Dabić...???
svaka cast za sdp, prvi se sjetio
vidi heroja odbrane zlata i kesa pa kad je trebalo puskom osudjivat vi po svijetu donacije za sebe skupljali to se vidi po vasim vilama firmama a i kako su vam zene odjevene torbica im skuplja od tri prosjecne plate pun mi je k.... patriota profiterskih
Ja to nebi nikad trazio jer je to njihov najveci poraz. Cijeli svijet ce za nekoliko dana dobiti potvrdu da je covjek po kojem je nazvana jedna ustanova zlocinac najvecih mogucih razmjera, pa kad neko dodje za 20 godina u tu prciju i vidi naziv ustanove, jasno ce moci vidjeti kako se uce mladi u jednom djelu drzave. Kada bi u mom gradu nazvali neku ustanovu po covjeku za kojeg bi znao da je odgovoran za ubistvo bilo kojeg neduznog covjeka, nikad krocio tu nebi, a kamo li da dijete tu posaljem.
Upravo suprotno , te fašiste treba pustiti da se razotkriju do gole kože, a sve je počelo rehabilitacijom Draže fašiste!Što možeš sam sebi biti neprijatelj niko drugi to ne može:)))
jaro...jos godinu dvije pola evropljana ce nositi majicu sa likom generala....ko dogovori taj posao ubit ce paru....bar 100 miliona majica ce trebati za eu....
@serbicaD tako je pogani, čujemo se 24.03. majmune fašistički:)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dvije gubitničke stranke na sljedećim izborima.
jah.........našli ste bezmudog inzka i OHR
Mile im j**e mater svima, a niko mu ništa ne smije. Neka je**m vas usta nesposobna.