Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA pravi rasulo u HNK, posebno u Mostaru. Zar mislite da je danasnji susret Covic-Izetbegovic bio "slucajan" ???
Nista nije slucajno kad cu Covic i Baka na sastanku :) Ali sta ona dvojica vjerskih predstavnika rade na sastanku, e to mene brine.
Naravno da nije slucajan, imaju oni ogromnu zelju da podjele Federaciju, pa da na miru uniste sve sto do sada nisu ... nadam se da ce sve to ostati samo njihova masta, jer dosta su unistavali sada je vrijeme da odgovaraju za sve to.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko je poznato Mostar su SDA i HDZ unistavali na sve moguce nacine,djelili,opstruirali,potkradali i sad kad je dosao neko da normalizuje malo svo to ludilo,onda on ne valja i ispada najgori.Uvjek je to tako..
Ma Mostar ti je za SDA zavrsena prica. To ti je poklon za HDZ u cast dugogodisnje ljubavi izmedju ove dvije nacionalisticke firme koje su tu samo da opskrbe svoje ziro racune, a svakako sve pod maskom velikog patriotizma i religijske cistoce.
sda i hdz su unistavali mostar 20 godina i onda je dosao sdp i totalno ga unistio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mozes mislisti SDA cak ima obraz optuzivati, nakon sto su sproveli katastrofalne privatizacije i tako opljackali drzavu BiH.
nema šta SDA poklanjati Mostar HDZu, to i jest Hrvatski stolni grad i grad HDZa... Živjela Republika Herceg Bosna
Smeče od ljudi
KOJA SU TO ĐUBRAD... grad koji grca u problemima... gdje se izbori nisu održali 10 godina.... jedan među njaljepšim gradovima u BiH... gamad drže podjeljenim veće deceniju.... i po... i stalno podgrijavaju te podjele... UMJESTO DA SE BAVE pitanjima od životnog značaja za mostarce.. oni se bave akademijama.. pa nek osnivaju ako će i biskupsku mostrasku KONFERENCIJU ako za to imjau para... ako će se ona baviti naučnim radom a ne huškanjem i prekrajenjem istorije..... al dajte rješavajet VAŽNIJE PROBLEME I snimite taj grad konačne s crne rupe EUROPE... jer on to nezaslužuje...... STID I STRAM VAS BILO .. nacionalisti...... i SDP i SDA i HDZ i HDZ 1990 sva je ta gamad dole ista.... njima podjele odgovaraju jer tako zadravaju svoje stolice.... i POZICIJE.....as narod neka grca.....
danas se evropa i demokratski svijet zasnivaju na zajednistvu i spajanju a ne u geto ako dodje do geta onda mogu sebi svi narodi npr. turci u njemackoj kojih ima 3miliona sebi uzet jedinicu ili entitet kontas ali kao sto rekoh geto i evropa neidu zajedno. nemojte biti ograniceni samo vam jos jedna generacija gubi pravo na zivot zbig vasrg ogranicenja. opametite se vec jednom :-)
neka, neka, ovaj glupi narod je zasluzio da nestane.
Pokušavaju da dignu tenzije medju običnim ljudima koji se druže,a sve u cilju prikrivanja kriminalnih radnji. Vidjet ćete u ponedjeljak ko je sve uzimo pare od Aluminijuma.
et kako je to lijepo . ma nauka je zakon za sve : XD
Od Mostara su digli ruke SDA I SDP ali nije Islamska zajednica i nece nikada a to je najbitnije.
Građanski rat između bošnjaka je jedino rješenje!
Jedino rijesenje je da ga ti malo obalish Bosnjacima od jaja do glavicha. Nece ti biti tesko cisto je ko suza mi nemamo roll kragne ko vi.
Od treceg entiteta nema nista,ova zemlja je na dnu,gradjani su obespravljeni,bespomocni,na rubu egzistencije,to sto nacionalne stranke ne odustaju od svog kriminala,obmanjivanja i podjela je njihov problem,ali doslo je vrijeme da im gradjnai kazu STOP.
SDA je s ovim činom uradila palestinizaciju Bošnjaka u BiH i svela ih na 24 % oko Sarajeva. Gubitak Neuma je ekonomski ravan samoubistvu u današnje vrijeme.
Ovo je definitivno kraj SDP-a, a SDA u svoj svojoj slijepoći i ne vidi da je završila svoju političku karijeru u BiH
Zar ne postoji ne postoji Akademija nauka i umjetnosti BiH, zar ne postoji Bošnjačka akademija nauka i umjetnosti, zar ne postoji Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske ... What's big deal ... Ionako smo puni akademika a najviše od dvega dupelizaca iz SDP-a koji klikaju po naredbi Slučajnog prolaznika
Vidi, entitetske akademije su morali prihvatiti je kada su nastale nije bio niti jedan zakon o bilo kom vidu obrazovanja na nivou drzave, tako da su entiteti napravili svoje akademije (izgleda). Da bi mogli otici kao akademska zajednica iz okvira BiH, bilo gdje i u bilo kom kontekstu, morali su nabraviti drzavnu akademiju. Znaci, postoje akademije na nivou entiteta i na nivou drzave. Posljednja koja je digla "prasinu" je bila Bosnjacka akademija, koja je u svoje okrilje stavila i Sandzak. Malo se srbi (iz Srbije) bunili, ali nista od toga. Ako se sada pravi problem oko akademije na nivou kantona, kakav bi tek haos nastao da je Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti sebi pripojila Sveuciliste u Mostaru? Isto je uradila Bosnjacka sa Sandzakom, jel da i tada je to opravdano, ali sada cak i formiranje akademije koja nije pod kontrolom je problem, jbg
Bravo Vele poltronu nas......Nas gazda je odusevljen kako radis posao koji si snjim dogovorio,,,,,,, A vidi se da te nas tim obucavao....Pa sad na klix-u od 5 udarnih vjesti dvije idu u prilog nama i nasem vozdu......... Gazda je rekao da samo tako nastavis raditi za njega i za nas i da ce jedan toranj nositi tvoje ime.........