Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte te njihove nevine face,oni ni muhu ne bi ubili,al bi zato narod hebavali.
nema seksa u politici :)
Bošnjaci se moraju definitivno uozbiljiti i stat snazno iza bošnjacke koalicije. Svi misle ovo je predizborna prica nije ovo predizborna prica ovo je idiotiski SDP sve kriv sto je krize pravio stalno i sa srbima i hrvatima na silu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od kada su ovi u koaliciji,tece nam med i mlijeko.Tako fino sažeti tekstovi o Sebiji i Bakiru da je to vise za nepovjerovati.Do prije par mjeseci,tako ogavne stvari su se pisale o kraljevskoj porodici Izetbegovic,a vidi sada...Ma nema dalje.... Kako onda vjerovati ovom tornjaku Fahri nakon svega ovoga? Ma svi ste vi ista g***A!!!
Da u SDA ima dosta debila je i dokaz sto za sobom slepaju ovu propalu stranku kriminalca Fahrudina Radoncica. Ali valjda se slicni pronalaze svuda pa i u politici.
Rezultati istraživanja Centra civilnih inicijativa o radu Skupštine ZDK: Nijedno pitanje ni inicijativu nisu postavili sljedeći zastupnici: Naidin Ahmetspahić (SDA), Ramo Pivić (SDA) i Muamer Čelebić (SDA). Klasični priučeni SDA-ovski parazit prikazuje nam se kao kakvo oktrovenje i spasenje. Zenico, probudi se dok nije kasno!
SDA - narod zna!! kako se krade i familiji i podobnim daju radna mjesta :)
Fahrudine mlad majore Komandante Crne Gore
''Za kraj su dodali da daju punu podršku Naidinu Ahmetspahiću te da će budućnost grada sa njim biti mnogo ljepša.'' Pazite Vi tu samo bajnu rećenicu,pa ovo Ivo Andrić i Meša Selimović da su zajedno u sobi smišljali,ne bi mogli smislit.
za koga Bošnjak da glasa... tragikomično je da sad mora, pošto Dodik prijeti, glasati za SDA jer ona jedina ima instrumente za novi rat. Crveni propali, narandžasti se stopili, Fahro izdo glasače, ostaju banditi koji sve ovo kreiraju da glasa Bošnjo za njih, pod izgovorom da oni jedini džamije grade.
ima sad nova stranka GBN (Gore biti neće)
@uzgajivac imal stranka DDIMK (daj da i mi krademo?)
Džaba sve. Lopovi ostaju lopovi.
Fahro je spas za Bolešnjake
Cuj Naidin, je li mu se mama zvala Naida?
ne glasam ni za jednu stranku koja počinje na slovo S.
Znači DF :D
@begsoon ako Željko bude ljut na svakog kao na Milanovića odmah glasam za DF.