Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj uhljeb Music nije bio u stanju sjednicu parlamenta sazvat godinu dana, ali kad je u pitanju podjela para sa jaranima iz HDZ odmah sve moze u minuti... inace rijetko odvratan lik na politickoj sceni.
@Labudovic Pa zar nisu oni protiv drzave BiH i da sadasnje stanje u Mostaru treba da se promijeni i da bi SDA trebala traziti neka rjesenja za Mostar.Vec vise od 10 god se ne mijenja vlast u Mostaru i za tebe je to u redu,uhljebe jedan fasisticki!?
KOALICIJA LOPOVSKE SDA I UZP HDZ-A! SDA BUDŽETSKI MEGAFONI: SLOBODNA BOSNA, SAFF, STAV, FAKTOR... K’O ZALIVENI ŠUTE!☝️
Ima li goreg parazita od Musica u SDA? Nesposoban da sazove Federalni parlament godinu dana. Pa kako mu pod obraz stane???
jadni Bosnjaci u Mostaru pored ovih SDA poltrona koji im rade o glavama
SDA i HDZ dogovorili mandatara Cuj to???!!!
sve je to za dobrobit Mostaraca ... Ljubo moze lagano planirati mirovinu sa nekoliko milijuna u steku ...
Brat uz brata, Bosnjak uz Hrvata! :)
Prva tacka dnevnog reda - povecati sebi plate i pausale za hiljadu/tisucu maraka... tacka broj dva - uhljebiti sto vise podobnih stranickih kadrova, kao i blize i dalje rodbine... tacka broj tri - vidi pod broj 1 i broj 2....
Djaba sto pojedinci glasaju za komsica on ne moze nista . Glup moras biti pa misliti da mjesto predjesnika moze nauditi nekom trecem.
Guzni haveri , dje ovo Hurda nevidim ga ??
Čoviću batali vise ove teroriste, idiote jedan.
Mušić samo bruka SDA
Jesu se usrecili u HNK Kakvi debili
Koliko god nas je hrvatska politika unazadila i blokirala, kunem se da ništa manje ni ovi sda smradovi nisu bolji, osim što nisu direktno ubijali.
Zaiskali ste. Eto vam ga.
Ništa neočekivano niti novo. Gledaj nehljebara, kako vas nije stid, samo mažete oči narodu ovo ćemo ono ćemo, pravite neke svađe po vijestima i zavade, a pijete kafice i ručate zajedno. Svaka mahala ima ministra nečeg, a plate minimum 3500 KM. Jel vas stid da u mom mjestu kod Binga ima čovjek u kolicima s papirom na kojem piše : "Pomozite mi, gladan sam." . Toliko novaca u budžetu, a toliko gladnih ljudi, a vi gledate samo kako da zagrabite, kako vas nije stid i strah Boga...