Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno cega se Bakir uhvatio Bosnjke je glava zabolila ,....tako nek vam je Bog na pomoci Bosnjaci iz Mostara
11 godina od zadnjih izbora. Zabetonirano 1 mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.
sve pohvale Bakiru ipak do izbora dolazi
Budimo realni, Bakir nije mogao držati dugo Komšića. Izbor Komšića je samo produbio jaz između Hrvata i Bošnjaka. Na štetu BiH. A SDA je sad u Koroni vidjela da je EU bolja opcija za Bošnjake nego Turska. Jer za Tursku balkan je završen. Turski auoputevi za Beograd se grade samo da se zadrže bošnjaci izvan EU. Kao ono prijatelji Srbi Bošnjaci Turci Rusi... Ali nije tako..
"Dogovor je pao" Na prvi mah pomislih da je bio propao. Valjda se dogovor postize? Ako je autor mislio da kaze da ovakav dogovor nije kakvo postignuce, onda se mozda nametnuo ili bio nametnut?
Vidi Baketa, kao da se pita; Sto je ovo meni trebalo kad već imam opštinu centar u Sarajevu
Bakir će, ko i babo mu, popodne pobrisati potpis.
Nadam se da ce Covic imati snage da se suprostavi pritiscima za stvaranje drugog.
Ako sporazum nije takav da hdz mora pobijediti iako je hrvata manje u Mostaru, onda ga ne bi potpisali. Volio bih da nisam u pravu ali mislim da je Bakir dobio neki mali ustupak (besplatnu registraciju auta ili popust 15% na zimske gume), a da je hdz dobio puno.
napadnuti sa svih strana ,branili se ni krivi ni dužni i obranili.šta ti uradi bakire i ko ti to dade pravo.kako misliš na sunce izići.
Pita mali focak babo gdje ono sto guli krompir ,otisla u prodavnicu
Tragikomedija u kojoj zivimo dobija nove epizode. NOVEMBAR!!!
Kako naguzi. e Komsica a bogami i obične ljude.
Previsoka cijena za slobodu Fadilovu.......
E stvarno sta nam ovi Izetbegovici napravise za svog radnog vjeka to ne ispravi niko ziv. Prvo Alija sahrani Republiku i prihvati genovidnu republiku, pa 'sjajni' Haris potpisa podjeli i potpisa policiju genocidne, sad Bakir usra NATO, pa i prihvati podjelu i treci entitet. Bravo....Pa, to ste mogli napraviti 92, 93... sam puno vise Bosnjackih teriorija,..i puno vecim procentom i milion puta manjim zrtvama.
Bosjaci hvala vam sto ste osnazili HDZ izglasavanjem Sejde!!!! Ucinite to opet, hvala.
Na ovoj slici se jedini Ljubo smije 😅😂!!!!
Čoviću znamo da radis za HDZ BiH i HDZ HR.
Vjerujte mi da je ovo znacajan korak naprijed. Bolji je bilo kakav sporazum od vjecitog statusa quo. Da status quo doprinosi boljem zivotu gradjana mi bismo bili bogati k'o Njemacka.