Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeebbee se njima dvojici za vaša članstva
@Burbon MA SAMO NEK SE NAPRAVI TREĆI TOR...
Najbitnije je da su ove evropske seronje izrazile svoju zabrinutost. Jebbem vam vise mater zabrinutu.
ma kakvi interesi Bosne i Hercegovine naspram interesa ovih papaka mi smo nista naspram njih -.-
Velika šteta i da ih izbace iz svoje socijalističke asocijacije. Ovdje je rijeć o narodnim, nacionalnim strankama, a ne o socijaldemokratama. To nikad nisu tvrdili ni u SDA ni u HDZ. To za sebe tvrde druge nacionalne bošnjačke stranke DF, SDP, SBB, BPS i druge.
Bilo kakav pro-fasisticki i na aparthejd naslonjen zakon nije dobar i o tome se ne smije pregovarati. Postizanje kompromisa ne moze biti na pitanjima koja ugrozavaju temelj ljuskih prava i sloboda. Kompromis je sredstvo politike samo u civilizovanim pregovorima gdje pregovaraci postuju osnovne ljudske i civilizacijske norme. U suprotnom je sredstvo obmane i porobljavanja
Znaju oni dobro sta rade.
Sve ovo oni rade sa dogovorom.Kaznite ih glasaci
Prvo trebate uskladiti zakon prema presudi Sejdić Finci. Zašto dozvoljavate da vas hdz podyebava i radi za zagrebačke usthašhe
SDA i HDZ nikad nisu ni radili u interesu drzave.Zato ne mogu da postignu dogovor oko Mostara i Izbornog zakona.
---Stranke će oštetiti svoj kredibilitet pred narodom, narušit će put ka EU i imat će posljedice unutar same Evropske narodne partije", zaključuje Daul. Hahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhaha. Šta je sa strankom nositeljem eurospkih vrijednsoti u BIH ?? Što se tiče SDA NAROD ZNOOO. Eto Erdogana za koji dan da drži PREDIZBORBNI SKUP za TURKE IZ EVROPE ! PA da konačno vidimo ko je u BIH NOSITELJ EUROPSKIH VRIJEDNOSTI !
uhvati se gej parade , zajedno sa GS-om
Dragana i BAkira na crnu američku lsitu ! ZAšto ?? ZAvili su federaciju ali i BIH u crno, što ne mogu vidjeti iz svojih vila i hacijendi ISOKO OGRAĐENIH od naroda za kojim stalno jecaju ! NEk vide kako je građanima. FIJASMO NA IZBORIMA JE NAJMANJE ŠTO MOŽE DA IM SE DOGODI !
Dragana i BAkira na crnu američku lsitu ! ZAšto ?? ZAvili su federaciju ali i BIH u crno što ne mogu iz svojih vila i hacijendi ! NEk vide kako je građanima. FIJASMO NA IZBORIMA JE NAJMANJE ŠTO MOŽE DA IM SE DOGODI !
radi razumijevanja Dimitrije Tucovic je veliki serbski patriota ali u pozitivnom smislu. Koji ukazavsi na destrukciju ponasanja serba tj dogadjaja htio najbolje samim serbima.
serba bi bilo samo 26.8 % u odnosu cijelu YU, tako da niko ne bih ni ratovao jer ne bi ni mogao jer su ravnopravni zastupljeni. Greska koja je ucinjena jeste ta da Oficiri ne ratuju nego masa tj narod e zato ste izgubili sve ratove od triglava pa do djerdaba. JNA bez jugoslovena je velika O, to da ste razumjeli ne bi rata bilo i zivjelo bi se posteno i niko se nebi odvojio itd itd. i sto je najvznije ne bi bilo genocida, bili bi dobri susjedi bez da glumimo susjedstvo. Razmisli o ovome.
njima je ovo po mjeri .. carevi, begovi, paše .. nedodirljivi .. ye__bu kolko hoće i kad hoće
SDA ne smije poputsiti pod pristicima HDZ-a i SNSD+SDS-a ...iako smo u nezavidnoj poziciji , moramo ostati JAKI !
@BobaBG, nema sumnje da si ti nacitan decko, ali jedino sto manjka kod tebe je kriticna masa povijesti koje su pisali neserbi, recimo Dimitrije Tucovic i nekoliko drugih. Vidi komunisticka YU je zapravo nastavak kraljevine SHS, samo sad u blazem obliku ali opet sa glavnim glumcima tj serbi su opet glavni iako za to najmanje zasluga ima u relaciji drugog svetskog rata. argument JNA, MUP, itd itd.Da je u ovim institucijama bilo rasporedjeno procuentoalno kadar nikad rata ne bi bilo a evo zasto: