Komentari (431)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubio si glasacko tijelo moj Komsicu!
@hames nije izgubio. Do sad su za njega glasali debili iz reda Bošnjačkog naroda. Jedino da izmjestimo sve debile negdje skupa, da ih namažemo zemljom i pošaljemo kao migrante u EU.
jel i SDA izgubila glasacko tijelo nakon 30 godina pljacke ???:)))
Sta uradi Zeljko??? Kako te nije stid!
Ahahaha izdade željeko prilivoda opet
Polomi se jadan ovaj klix da sto vise ocrni patriotske SDA i DF, a da kao idealne predstavi pobjegulje SDP i NS. Isto su ovako radili poslije izbora, prvi clanak za formiranje vlasti im je bio moze li se SDA izbaciti iz vlasti. Po nekoliko clanaka dnevno kako niko nece sa SDA bla bla Sad koliko vidim svi bi sa SDA osim Beogradskih placenika i pobjegulja Kojovic/Masic/Magazinovic/Cudic/Forto Kao da su pobrojani pobjegulje i dezerteri bolji od patriota i boraca Komsica/Miletica
Zeljko siso jedna...
Ode DF za SBiH-om... na smetljište istorije...
Biće poslije,nisam ja potpisao,to Djonlagić ;-)
Dobio glas od mene u oktobru i nikad više
Pa na ovom klixu ostali samo ovi SDA uhljebi koji copy/paste ove komentare!Nemas sa kim vise ozbiljno ni porazgovarati!
Ja mislim da ce ti to biti posljednji izbori Komsa!
Pa jednom ga je popusio od njih, i nije mu bilo dovoljno.
Vrijeme je vise da se stvari pokrenu. Vlad sestorke je nazalost samo pricala preko FB i govorila o LGBT pravima a sda je vrijeme da se sklone djeca i da veliki pocnu raditi ono za sta smo glasali.
Norid i slični su dosta realna slika članstva SDA u večini. Izvinjavam se onima koji se ne perpoznaju kao ''norid''.
Nikad vise za Komsica glasat necu, a SDA ce ga opet prevariti
Samo naprijed Komsicu. Pokazi Covicu I Dodiku da postoji i gradjanska opcija i da Covic i Dodik ne mogu diktirati sve i raditi sta hoce.
kako vas posra karma.
Izvukao se na upalu pluća da ne potpiše sporazum. Joj kako je ljigi... On i Dodoik će se najbolje slagati. Znaju oni šta treba ili Srbima ili Bošnjacima pričati da se glasovi pokupe.
bas iz ovog razloga nisam glasao za komsica.. izigrat ce ga kao prosli put..
diplomatic300 stvarno previse gledas crtane filmove djaba opet kmecis nece te vi ni sa kim u vlast glupane😂😂😂