Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga trci sa mandatom u ruci.
Vrati im kuwac
Salko smrade ko ti mandat dade?!
Kriv je onaj komuje dao mandat ovom tutkumu. Čuj odoše sva četvorica u nezavisnu stranku u kojoj je predsjednik mafijaš F.Kasumović.
Podveleški SDA
Muslimani BiH traže od SDA da vrate stutus Muslimana i Bosanaca iz Popisa stanovništva 2013.
Traže li i od ovih iz drugih stranaka što su ih pokupovali da glasaju kako Bakir kaže
Akcize su toliko podigle gnjev, da na sami pomen narodu se diže kosa na glavi. Juče, priča "možemo i bez akciza, imamo i druga sredstva za puteve", a onda jutros, opšta mobilizacija da se krene u ponovnu kampanju".
Od Salka, od Dzeka itd.
vrati mi krpice.necu se vise igrati i recu te majki...
i kombajn varti i kombajn,a ne ko neki imaju i onaj onaj moltikultivator ,a još imaju i mandat :)
Ako je tako, onda postnije je pono raspisati izbore 🙄
SDA Srebrenic i Bihać ne traže od svoijih da vrate mandat ??
Baci mandat da se igramoooo, igramoooooooooo
"od Salka Sokolovića" Il je preuzeta vest ili je autor Srbin iz Srbije.
kojekude, biće da je plaćenik
Oooo majku vam je..m, skini ih niko nek ne vlada :D Pa pizda vam materina cuj da vrati mandat, pa nije to vlada da vi mozete smijeniti nekoga ko je dobio glasove na ime i prezime, nije mu stranka dodijelila mandat u Parlamenutu... Znaci nema gorih uhljupa od ivih iz SDA