Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha. Pa zar stvarno neko misli da svi imamo ista prava u ovoj drzavi 🤣
Pročitati preambulu Ustava BiH zatim pročitati i ostatak 👍
Palamudi jedno te isto godinama a nista ne cini po tom pitanju. Znaju samo pricati, predvidjati, mastati kako bi bilo...a da se djeluje po tom pitanju NI SLUCAJNO.
"Nepravde kraljeva umiru sa njima, dok nepravde zakonodavaca traju generacijama." Naravno, bh-zakonodavci su Velekvislingovi klerofašisti, Voždovi srbonacisti i Dojčmanovi crofašisti. Njihove nepravde neće trajati generacijama, zato što su pred realizacijom cilja bosnocida (genocid + etnocid + ekocid), tj. uništenja bh-građana, bh-naroda, bh-društva i bh-države.
Nema jednakih prava bez građanske države i ukidanja "konstitutivnih naroda". Svi državljani BiH imaju jednaka sva prava. Tačka.
A isto i za stranačku pripadnost.......
UKINUTI KONSTITUTIVNOST I RJESEN PROBLEM.
Jel ista prava kao što ima porodica Memić??? Ko god nije sa vama Ćafir je??? E pa nije! Vidjet ćete vrlo, vrlo brzo!
SDA izdala saopćenje da se trebaju kazniti zaštitari sto su isprebijali migrante! E pa gospodo iz SDA,tacnije smeća iz SDA,vi ste doveli ove ljude da kradu po Sarajevu u cilju destabiliziranja sestorke! Uspjeli ste! Sad sa mongoloidnog Fahrom i retardiranim Željkom lagano u rješavanje problema,jer ionako vam na idućim izborima ćemo vas brutalno kazniti! SBB i DF neće postojati,a SDA ćemo dovesti pred gašenje! Lagano!
Ne zanima tebe prava ostalih nego delegitimizacija Srba i Hrvata
da nije zalosno bilo bi smijesno...tko nam daje savjete
Hahahahaha, pa gospodin ''prvorođeni-prijestolonasljenik od milja Moj Babo je, moj Babo je demokrata koji prije svega dijeli Bošnjake, unosi smutnju među njih i suprostavlja ih u svakoj prilici radeći to kroz stranku SDA, kroz predstavnička tijela, kroz Islamsku zajednicu svojim uticajem i koristeći čeličnu gardu uposlenika JP, JU, administracije i uprave na svim nivoima. Ali to je do njega '' riđobraGAdog''.
Istjerajte Srbe iz Federacije i rješena stvar !
@Horo izgleda da si eki egoisticni agresor. Sigurno si pretil i tijesno ti, pa bi cijeli jedan narod istra da moze tvoje prkno stat.
Šta je ""uradila"" ili ""pokušala uraditi"" ista ta stranka po tom pitanju/problemu
Osim ako si elita. Onda zakon nema dovoljno jacine da vas natjera da postujete
hahahah, kakvi licemjeri, SDA prica o pravima, jako los vic.
Bakire napravio si to da ja kao Bošnjak se naježim kad vas vidim.
Comedy Channel