Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti asli nisi upratio dobro, bile su vijesti o toj pekari isti dan kad je bilo trovanje i ilidza nije cijeli grad
jedini ste koji konkretno ukazujete na slabljenje drzave kroz zakone ,dok drugi mahalski brane Bosnu a ni jedan,jedini zakon u korist Bosne nisu donijeli.vasa je steta sto ne znate prodavati maglu kao komunjare boljsevici i onaj kriminalac sandzacki.
A nije atak na državu BiH kad vasi lideri Bakir Izetbegovic i Sefik Dzaferovic daju prijedlog zakona o penzionisanju 35-godisnjih vojnika majku vam licemjernu SDA je ekonomski unistila Bosnu sa promocijom parazitluka, sadake, amidzica na drzavnim jaslama uspjela ono sto nisu ni ussstase i cettnici u ratu
boš.njaci mOSTARA I CITAVE BO.SNE da ne biste bili u medijsom mraku posjetite : mostarska novinska agencija !!!!!!!! Ne dozvolimo da Ohr uz pomoc hdz-a uni.sti Mostar i bos.njake Mostara !!!!!!!!
3 dana ne objavljujete vijest o Panera Pekari i salmoneli, dok grad bruji o tome!!! Danas objavite tu vijest u najboljem svijetlu, kao eto radnici posjetili iz ljudskih razloga bolnicu. Ja sam iz Kolonije i znam od tih radnika da nisu smjeli prnuti o salmoneli dok to nije Avaz saznao!!! Gazde su krile 3 dana to pokušavajući zataškati. Takođe se sad sa vama pokušavaju vaditi, jer su vam dali 1000 KM za slatkorječive tekstove od danas. Pustili ste samo pozitivne komentare!!! Namazani ste do bola!
Talibani, šta reći, pročitati a ne zaplakati:)Idemo dalje!!!
\"...budžeta RS koji je u ovoj godini porastao za dodatnih 11 posro! \"
raspad sistema.
_...RS koji je u ovoj godini porastao za dodatnih 11 posro _