Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija je potpiso podjelu, red je da Bakir potpise nezavisnost
Obzirom na reakcije bosnjackog dijela politicara, rada institucika BiH, nije ni za ocekivat da se ne potpise neato u tom smislu...
Ja kolko znam SDA je glasala za budzet rs-a i za 18 i 19-u godinu gdje je jasno naglasena stavka i o 9-om januaru kao i podrsci haskim optuzenicima
Cim ces braniti Sarajevo a ne Drinu Motkama jel i glinenim vojnicima Lazete ovaj jadni narod kao i 92.godine kada ste mu prodavali Tomsome
Hvala SDA sto je priznala da je Drina granica a ne nekakav Kotroman,Uvac ili Cagljevina.
Jedno pricate drugo radite. Meni ste licno isto kao cetnici i ustase jer konstantno kad njima krene naopako vi ste tu da ih pogurate glasovima. Licemjeri nrstace vad na slijedecim izborima a onda prdekana i zaplijena pokradene imovine
Gazda94 HEBO TE ALIJCA
KaraVlahogluuu POKLONI SE PA RECI KOMUNIST. MAMARU TI TVOJU OTROVOM ZADOJENU. HEBEM KONPLETNU SDA KOMPOZICIJA SA TOBOM NA CELU.
Brzo će se vidjeti ko je za koga, ako se dopusti da se ovakvima da predsjedavanje Vijećem ministara
Pa znamo to vec is osnovne skole! Opet oni kupe jeftino bodove! Hallo SDA, hajmo zaposljavat ljude, pusti se ovih patriotskih fazona!
Dodikov glavni saveznik u BiH je SDA i Bakir ....
Srbi se šprdaju sa BiH.I izgleda ne može im nitko ništa...
A odgovra booze ako vako nastavite sa politikom mouda i nece biti granice izmedzu dvije Genocidne
hoce li biti kalaša po 500 maraka cengicu opet?
Kujac ce sad tusit kalashe :D Vecina ih je sad u Tz.Valja mu doc sa svojim bradatim spodobama.
Koliko puta je Bakir Izetbegović, kao član predsjedništva i predsjednik svih građana BiH otišao u Banjaluku, Trebinje, Bijeljinu...?
Kako nije!!! Jeste putem videolinka :D
Pa ne smijete da dignete glas kamoli da dignete puske i branite Bosnu, mater vam SDA-ovsku uhčljebi obicni. Vecina Vas samo misli i pricaju medjusobno, hajde da vidimo ta djela mangupi.
ŽIVIO ALIJA I BOSANSKA ARMIJA! ŽIVJELA ŽIVJELA BOSNA!
????? WhO Iz YoU?!?
trebali ste dodati, " i ako opet zatreba, prodavat cemo onoj nekolicini sirotinje kalaše po 500 maraka da brani tu granicu"
Kleptomanska družba IDIOTA saopštava građanima BiH poznatu ČINJENICU o granici na DRINI !!! Valjda smatra da su građani DIOTI pa to ne znaju !!! Recite kako će te riješiti problem NEUSTAVNE proslave 9. januara u RS !!!