Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina, 5 dana za bolnicu od 1000 kreveta. Mi ,30 godina kasnije još uvijek razmisljamo o gradnji 8,5km autoputa. Ajde ne kakite živi bili. Pola mlade populacije želi vani a pola je već otišlo. Pa ti donosi zaključke.....
Kina ima 400 puta više stanovnika od BiH.
Pred svake izbore spominješ autoputeve koji se grade milimetarskom brzinom, licemjeru. Sram te bilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve si nam obećao sad možemo raHat u Njemačku...
ponesi nam orginal milke kad budes dolazio
@Mahalac ti svaki dan pises da ces u njemacku. Haj vise popusti nas. Ako si otisao, haj malo prati njemacku politiku
hebno li te kanton sarajevo,.. samo na to se fokusiraš,...
Ljudi, hajde sve, ali da je u Kantonu Sarajevu bio cjelogodišnji zastoj može mačku o rep okačiti. Bio je zastoj u vašem bogaćenju možda, bando lopovska!
Zrno po zrno pogača tender po tender palača.Điha điha sve četiri krute mi idemo na daleke pute.....
Sultane dje ti je turban...
kakvi su ba ovo zakljucci.. zakljucili vi I to je to.. sad kao ovo ima neku tezimu u BiH.. 30 godina samo se nesto zakljucuje I iz supljeg u prazno presipa.... imal sta konkretno imamo 300mil za ovo imamo 70 mil za ono imamo 500 mil za to I to.. to su zakljucci a ne ti mlatis praznu slamu
Kako ih vise nije stid. Besramno.
Nikad nece savladati tehnike komunikacjje s a medijima i dati smislene izjave .. a imajuci u vidu ogroman broj botova i trolova iz regije i BIH koji na sve nacine nastoje da ga dodatno diskreditiraju i spinuju Lik nije nista naucio niti ga ima tko nauciti jer oko sebe drzi ublehase i ulizivace a ne strucne ljude mlade.. o cemu mlate praznu slamu ni o cemu ..supljaci kao i sva bh politika .. a gdje tu ekonomija bakire, briga o mladima i odlascima .ebes srbiju i vucica i dodika..
Dokle ce ovi lidri mjerit male alate ? Ajde zguste se vec jednom
Bakke opet na gljivama, pa priča o nekim autoputevima
Za rat je potrebno dvoje Ma bolan jok Dovoljan je jedan s za ljubav dvoje Shahaaaa
Pored uhljeba i podanika SDA koji glume da vjeruju u ovo sto on govori, da li iko iskreno vjeruje u ova saopstenja SDA?
Prvi u Bosnjaka, jadna ti majka!
Najveci vizionar na tlu evrope u zadnjih 5000 godina...
@Rubbie Hahahahaha...
11 zaključaka !? Ovo je plafon...mislim odkud tolika pamet za tolike zaključke !? Mrak ... 😂
Ovo mogu biti samo zaključci neke stranke koja je u opoziciji. Ja ne znam od koga on traži izvršenje ovih zaključaka. Pa njegova stranka ima vlast na svim nivoima.