Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promisljam o tome koliko su pravni pojmovi kod politicara rastezljivi. "Protivustavno" je proglasena RS a niko od ovih nasih nece da pogleda da sa istim argumentima Srbi govore da je nezavisnost proglasena protivustavno. Npr. promjena drzavnopravnog statusa SR BiH se mogla sprovesti konsenzusom SVA 3 NARODA ili 2/3 vecinom. Na referendum je izaslo oko 63% populacije i glasalo za nezavisnost. A 2/3 predstavlja 66, 6% Paralela./ To je ko da nakon BREXITA kazu - Necemo van EU.Jbs 2%
@bosman345 Moj i tvoj komentar ocrtavaju sustinsku razliku izmedju dva, u Bosnjaka suprostavljena, mentaliteta muslimanskog (ja) i balijskog (ti).
Kutiljerov plan nije bio loš. Njime bi Srbi legalizovali rezultate referenduma, izbjegli bi se sukobi i razaranja, a Bošnjaci bi dobili više "životnog prostora" u odnosu na trenutno stanje. Pri tom, mnogo ratne tehnike od JNA je bilo u povlačenju iz Slo i Hr, a kako su se Bošnjaci i Hrvati većinom odazivali u TO umjesto u JNA, to su Srbi većinom raspolagali istom. Usudio bih se reći da je povlačenje Izetbegovićevog potpisa potez u rangu s neprihvatanjem Z4 od strane Srba u Hr.
Ja sam rođen gdje Džamije nema Muslimane mrzim od malena
Razmatrate vi vase korake 20 godina pa nista. Prospete iz supljeg u prazno i haj ponovo.. Zasto nepodizete tuzbe u Salzburu za direktno narusavanje ljudskih prava? A ti im Bakire opet daj potpis na kredit mmf-a tata li te tvoj udbaski jbo
Sledeće godine u Srebrenici će biti napravljen veliki spomenik zahvalnosti oslobodiocima VRS koji su oslobodili Srebrenicu od islamskog terorizma a također će biti postavljen spomenik malom Slobodanu kojeg su muslimani zaklali u Kamenici. Naravno spremaju se table diljem RS koje će biti tako ispisane da podsjećamo male Boooošnjoooke na zločine njihovih djedova i očeva.
Jarane posebno ima da se zahvalimo Milanu Lukiću i 10 diverzantski vod
Hahahahahahahaha Jarane moj posebno se zahvaljujemo Muslimanima koji su zajedno sa Srbima eliminisali islamske teroriste
traze cetnici cep guzici
Jos jedno mesanje sarajevskog rezima u unutrasnje stvari Srpske.Ta pogresna i promasena politika dovodi do sve tezeg polozaja njihovih sunarodnika koji svoje probleme treba da resavaju u okviru sistema RS-a.Kada shvate da je BL njihov glavni grad a Srpska njihova drzava, kada prestanu da budu instrument u rukama neoosmanske sarajevske vrhuske i velikobosnjacke ideologije tada ce se i njihov polozaj popraviti.
Mile Snsd rezim sam na sebe stavio pecat fasizma☝️️
@BOSNJACKAvizija500 niko vise stete bosnjacima ne nanosi od SDA i njenog lidera Baketa,njegova politika dovodi bosnje u sukob sa svima, i Srbima i Rvatima ali i sa samim sobom. Na kraju, rezultat ce biti da ce bosnje da ostanu potpuno same
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
. NEVEROVATNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN HRVATI SU SMECE OD NARODA, ZA VREME NDH PUSILI SU HITLERU A SADA PUSE AMERICI I BRISELU http://tinyurl.com/h95442z .
Sram da je bude. Kakavi su takvi su, njeni su.
gdje je klix...bakir????
Da ne namjeravaju uvesti sankcije Republici Srpskoj?
Nino Vi posrbice se uvjek uzdignete pred neki belaj kao i 1999g.
@BOSNJACKAvizija500 Koliko bi vama bolje bilo da ste Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dodjela priznanja zlocincima je poruka postenim pravoslavcima da su gluperde i retardi!!!U zdravlje.
...evo prvi se javio i potvrdio da je retard hehehehehe
....ti si produkt SNOHACENHA, neuspjeli pobacaj kmace u vola :)))))
Daj da kažem kme! Kmeeeeeeeeeeeeeeeee!
@bosman345 Kmeeek , kmeeeeeeeeeeee!! Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....!!!
Svrbi su samo potvrdili cijelom svijetu da su metnalo retardirana nacija Zamislite da u Njemackoj odlikuju Hitlera :):):)
i placeeeem, placem kao dijeteeeee
...i trebao bial da imas mozga, Mile i bratija vas ne popustaju i ne daju rec da niste genocidni, cak sta vise!
skyvalker Tako je Sonja Karahadzic mala danas slinila☝️️
Ja cesto pomislim kad bi ovi u RS rekli - "Evo mi se samoukidamo" ovi nasi bi skocili i rekli - "NEMOJTE BRACO AKO BOGA ZNATE. Kud cemo i sta cemo mi branioci nacionalnih interesa. Skontace svi da smo jadni i neuki i da nista drugo ne znamo nego da halacemo"
danas u tom entitetu na skupstini su potvrdili postojanje Ustava Bosne i Hercegovine i ostali su bez slavlja na dan.. predsjednice cekamo apelaciju za promjenu imena manjeg entiteta Bosne i Hercegovine!! CEKAMO!!
@camilkmekavac jel prestala tikvenuša?
@Boba70BG koji ono bjese ti?