Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Bake, Dodik ima stav i ne odriče ga se po svaki cijenu, ma koliko to bilo sramotno. Vi i vaša stranka nemate stava prema rušiteljima ove države. Podilazite im na razne načine
Kakav "stav" ne trabunjaj majke ti. Ona je ucinila vise za dobrobit Srba u BiH nego Dodik priblizavajuci Srbe EU i savremenim tokovima. Srpska politicka elita se samo krije iza Srpskog naroda koristeci taj identitet u svojoj suludoj borbi za vlast vodjeni velikosrpskom ideologijom koja opet sa Srbinom u realnom svijetu nema nista vec samo sa zheljom politicke elite za vise vlasti i dominacije.
Niko od Srba ne trazi bolji zivot u Rusiji, svi bjeze na zapad a ponajvise u Njemacku. U Rusiju bjeze samo Srpski kriminogeni i ratnohuskacki politicari.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na ovom portalu postoje uposlenici SDA poput diplomatic 222, Vlastimir i tako dalje koji primaju platu za komentarisanje. Kako drugačije objasiti činjenicu da se njima ne može replicirati negativno jer takvi komentari odmah nestanju? Kako to da imaju duge tekstove iste sekunde kada vijest izađe? Kako objasiti da su uvijek tu i danju u noću? Zanje pitanje potvrđuje i to da jedna osoba fizički ne može biti toliko prisutna, budna....
Njemačka bi trebalo da zabrani đikanima da peru njemačke guz*ice
Sve vi(ma neka doci ce i njegov kraj)a on buca li buca.Jebite mu mater direktno na skupstini ako se pojavi,bubnite vec jednom sakom u sto,trazite stalno intervencije od MZ i OHR-a.Nisu mogli sa tenkovima uci u predsjednistvo 92.jer su patrioti bili na odbrani a sada Vi dopustiste da vam harace i prosipaju suplje KONSTUTIVNOSTI.Dignite se i Vi patrioti intelektualci.
@mujke ahahaha evo ga jedan hrabar taliban
Kako je krenuo Do-dick stići će na crnu listu i u EU
Godinama ista politika, uvijek je kriva druga strana ali samo nek je vama dobro to je najvaznije.
@Bili_boy Naravno sta nije u pravu Dodik.Vi bosnhaci ste se uvukli u dupe tim ambasadorima zaradpostizanje vaseg cilja e bas je ova navedena nazovi gospodja je radila u vasu korist.
Kod drugi zemalja ide discciplonski postupak i skodanje sa pozicije.
Ima li ovaj kreten drugog posla osim da komentariše ovog drugog kretena.
I ti si kad si pokrao sve sa babom.
Bakire, vaš stav u SDA je samo novac i pljačka naroda!
A SDA je kao neka stranka od riječi 😂😂
Skandalozno je to što se ti i dalje baviš politikom. Bolan to ti je jaran, ne igrajte više igre narodu. Ti si mu izabrao predstavnike u domu naroda pa je sada jači od tebe.
Pa jbt ni djeca u školi se ne tužakaju ko ovi naši nazovi političari, " učiteljice, učiteljice Dodik ovo ono" ili " učiteljice, učiteljice Bakir ružno priča o meni.
Sramota jeste, ali šta da se radi. Kako stvari stoje, pitanje vremena je kada će Dodik proglasiti nezavisnost. Priznanje neće dobiti, ali osim zabrinutosti Inzka i MZ, nećemo vidjeti druge reakcije. A nama su uvalili migrante da se zabavimo kako bi na kraju balade i MZ rekla: Taj dio BiH je muslimanski i to treba tretirati kao humanitarni problem, dakle pomagati, dopremati hranu i ostalo.
skandalozno jeste, cak i sramotno - samo ti najmanje imas pravo da dajes lekcije ostalima... kad Erdogan prdne, to ti zamirise kao majska ruza.
Eto prilike Bake,da i ti uberes neki politicki poen.To i jeste tvoj maximum,da svakom loncu budes poklopac.Ako je gospodja nesto uradila za BiH,a sta to ti dobro uradi za ovu zemlju?💰💰💰💰💰💰