Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo ih rusit :D
SDA odgovor: Kmeee! SDP odgovor: .....(zauzeti foteljizaciom) Usrana koalicija: ...(prezauzeti ganjanjem fotelja)
A koje to dobrosusjedske odnose mi imamo? Izborom i nametanjem balije za našeg predsjednika, ste samo dodali još jednu kap u čašu koja će uskoro biti puna.
Najbolji demant ovoga sto trenutno dolazi u vidu deklaracije iz hrvatskog Sabora ce biti tradicionalni masovni dolazak na Bozicnu ponocku u Sarajevu i u sve katolicke crkve diljem BiH!
Moglo je ovo saopstenje imati i malo ostriji i pismeniji ton ali kako kad ste u koaliciji? Zbog para bi kaput sa majke skinuli a kao brane BiH !! Nema kraja gadjenju.
Danas tako - sutra objava pa u interesu naroda (čitaj nas iz stranke) smo sklopili koalicijski sporazum sa HDZ-om...bla..bla..bla... a ti narode tipkaj...jedino ti još to ostalo...
vi ste gori od njih
Reakcija SDA je klasican primjer koristenja ovog populizma iz Hrvatske u svoju korist. Promocija populizmom na populizam. BiH to nije potrebno, HDZ ce zavrsiti na smetljistu historije isto kao i sve nazzi stranke na Balkanu a ako SDA zaista zeli prezivjeti, morat ce mijenjati kurs a ne kopirati soviniste i fasiste iz susjednih zemalja. A o deklaraciji nemam sta dodati na reakciju gospodina Pernara.
Pa vi letita njima majku vam balijsku
Jok eto pustit ce da terorizirate Hrvate u BiH. Pa sve to jedan narod a granice su privremene.
gdje da se prijavim u patriotsku ligu?
nista brate ako su ugrozeni sutra inspektore i zatvorit sve kladionice,inspekciju u medjugorje,izaci u javnost sa brojem zaposlenih hrvata u odnosu na bosnjakeu federaciji isto tako u rs isto tako treba bojkotovati firme i proizvode iz hrvatske dok god su tamo ovi rusko srpski elementi u hdz u
Deklaracija je nasrtaj na BiH a kad SDA prvo bira HDZ i Dodika kao partnere za vlast to je patriotizam? Nabijem vas i vas fildzan mentalitet.
kad shvatite da je bosna unija 3 naroda i da su srb i hrv kao matice srba i hrv u bh i supotpisnice i garant dejtona obavezne i moralno i po zakonu da se mesaju kada vide da su ugrozena prava njihovih sunarodnika,mozda vam bude lakse.ajde shvatam da je covic lopov,da nazadujete,da ima razocaranih hdz i mozda je neki hrvat i glasao za degenerika komsica ali cinjenica da ste pozivani i politicki vi izglasali komsica.znaco odgovor za lose stanje je komsic koji posle 8g mandata ce da uradi sta.
@MeXX imate li vi pravo da u sarajevu doneste neku deklaraciju ako su ugrozena prava nekako muslimanima u srb,cg ili mkd.iako ja imam vece veze sa sao tomom i principom nego musliman,poturica iz mkd sa bosnom.imate to pravo.a zamisli hrv i srb.sta god pricali dosta hrvata je poreklom iz hercegovine i sigurno im je valjda stalo do hrvata u federaciji.vecina hrv stranaka i pokreta tvrdi da su im prava ugrozena.trazi izmenu zakona.dovoljan razlog da se hrv umesa i treba to da radi.i
BiH nije unija to neka vam bude jasno.
Bosnje se mjesaju u zakone druge drzave. Dokle vise.
KAD TI SAMO VIDIS KOLIKO SU GLUPI OVI IZ SDA, SDP, SBB, NS, DF, NISU U STANJU 20 GODINA PLATITI DA IM SE NAPRAVI DOBAR PORTAL NEGO SIMICI KOJI BAS NISU PATRIOTSKI ANGAZOVANI, HARAJU SA OVIM INSTANT PORTALOM I KORISTE MALTENE SVE I JEDAN FAZON PROPAGANDE PO PS-u I PRAVILIMA SLUZBE.
I ONDA MAGARE DODJE I KAZE DA JE OVO NASRTAJ NA SUVERENITET, A ALIJA POTPISAO NE SAMO « KAPITILACIJU » KAD SU DUDAKOVIC I ALAGIC UZIMALI 200 km2 DNEVNO, NEGO POTPISAO GAZU, ZAPADNU OBAMU I APARTHEID ROPSTVO ZA BOSNJANE!
PA NARAVNO DA JE NASRTAJ NA SUVERENITET KAD NEMAS POLICIJE, NEMAS ARMIJE, NEMAS NISTA, MAGARCE ZELENI I GLUPI. ETO TI SAD PAMETAN NECES TROSITI LOVU NA ORUZJE NA PLANETU GDJE SE STOTINE MILIJARDI EURA DAJE NA ORUZJE, DA NE PRICAM O ORANGUTANIMA IZ REGIJE, KOJIMA SE CIJELI KRAJEVI ISELJAVAJU U IRSKU, A ONI KUPUJU ORUZJE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)