Komentari (825)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jel dosta vide 28 godina jedne te iste porodice U sred Evrope imamo monarhiju i vladavinu jedne porodice . Poslije nje ce doci djeca da se bave politikom pa onda unuci itd...
Pokazali su se kao dobre sluge Šejtanu. Zato ih on drži na vlasti.
Do 2019 će se stranka SDA raspasti 😂😂
@BOSNJACKIpreporod "avaz" hahahahahhaha pozdravi keljemendije
@Automatic200 i bice nam lijepo kao sto nam je zadnjih 26 godina dok su na vlasti. I dalje nece biti kriminala i korupcije, nece biti nacionalizma, firme nece propadati, radnici ce imati 2000 KM minimalne plate, ljetovacemo po španiji i francuskoj a zimovacemo u austriji. Narodi i građani naše zemlje zivjeće i dalje mirno i sretno jedni sa drugima, ženice se izmedju sebe i radjati djecu, gradice se autoputevi i fabrike, ceste nece biti pune rupa itd itd...
Ova sda gora od turske serije
Denis će Sebiji samo zagrijat stolicu.
Sebija bi razvalila dodika i covica ....
Šta je ovo vladavina jedne porodice. Jadni mi ako se to doživi.
Vi ne postojite 2019 godine
a vidi prvog safa majko mila,ekipa za odstrijel haha
ajmo biti realni, Jel iko predstavlja svoj plan za sljedeće 4 godine ako bi dotični bio izabran? Jel iko ima predstavu o tome šta bi član predsjedništva trebao da radi, da postigne, osim da sisa budžetsku sisu dok ne presuši?
ovo nimalo nije politički korektno, ni lijevo ni desno već pravo u meso
Baketovica je dobra mindza ,sto jes jes !
Toliko halabuke oko prijedloga kandidata za člana predsjedništva, a niko se ne pita kakva rješenja, reforme, prijedloge ti dotični kandidati imaju. Na čemu se zasniva njihova kandidatura? ŠTA VI NUDITE ČOVJEČE?
nude ti opstanak i borbu protiv seperatista ....ako ti Fahro dodje na vlast , paljenje predsjednistva je nista , sta ce uraditi sledece ...
Sebi JA preuzima straku, sjajno dok BA KIRije lagano ubire, dosta je njemu politike, haha
Denis Zvizdić osvojio je ubjedljivo najveći broj nominacija, 92. Na drugom mjestu po broju nominacija je Šefik Džaferović i to 51. Trećeplasirani je Safet Softić sa 45 nominacija, dok je Sebija Izetbegović dobila 35 nominacija.
Ovo ovdje je sve od zla oca i još gore matere
Jadna majko jadnijeh svatova. Da smo znali '91. ko će s nama okladati danas i s našom djecom i državom, kolektivno bi se ubili ili predali četnicima. Kuku nama s njima. Nimalo se ne šalim. Mene je sad više strah nego za Bajram '92. kad nisam znao kako zvuči granata i kad smo s jednom puškom sa Sutjeske držali straže oko mahale sa 20 kuća.
kad si p...cka , cega te je strah ?????
Tuga,jad i čemer