Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo kako u posljednje vrijeme SDA delegira na značajne funkcije ljude koji su imali priliku da se pokažu i dokažu, ali u tome nisu uspjeli - posljednji primjer Šemsudin Dedić, čovjek 4 godine bio zastupnik u federalnom parlamentu, nije se čuo nijednom, aktivnost 0 bodova, i sad ministar...
pa zato je i ministar..šuti, sluša, radi šta mu se kaže ;) ;)
a konj Marke Adil
DAKLE, OBECAVAM 100 000 RADNIH MJESTA!!!
nekad bi volila dasam rodjena ko debil dase bacim upoliticare
....samo da hoće raditi u službi gradjana...al' živi bili pa vidjeli...
Naravno idu sve "sposobni" a ne podobni :):):) Sposobni da ukrad jos ono sto je ostalao i da rasture ono malo sto vrijedi :)::) kao i prethodnih 20 godina :):):)
Ovo ko crtani Pokemoni. Ja biram tebeeeeeeeeee. A onda ... nazad u poke-loptu :)