Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako je usvojen ko je glaso, zar SDA nema u Domu naroda
Trebaju mnogi da pročitaju pripovjetku Radoja Domanovića "Vođa". Kada je vođa doveo ljude na ivicu provalije ustanovili su da je slijep.
Šta god je do sad ovaj babukin žuti odlučio, o glavu nam se razbilo ...... Kud ga ne zaboraviše u onom sefu ... ! ! !
Iskreno, ja se ne sjecam da su oni ista konkretno uradili u ovih 15-tak godina vladavine....Aj nek mi molim vas ovi SDA-ovci napisu sta su to oni uradili XD
Samo mogu reci da oni ovu promjenu prebivalista zele da vrate u Funkciju zbog toga da bi na izborima mogli ponovo dobijati glasove u zeljenim Opstinama..... Ofirna politika za malo razvijenije mozgove.....
Licemjeri i kriminalci iz SDA, a mogli su fino sve spriječiti samo da nisu došli na sjednicu, kako su nekada znali da opstruiraju, a sada će samo da qrcu sviraju, i ovo je samo spiranje odgovornosti, a sve ovo su sigurno dogovorili sa PDP i SDS.