Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva debilna izjava SDA idiota. Referendum je krsenje ustava drzave BiH, a ne samo krsenje odredbi distrikta. Dok polupismeni SDA majmuni razumiju razliku izmedju tih stvari, rat bi vec uveliko mogao da traje.
pusite moj znak, pa treba zabraniti referendum u cijelog drzavi.
Dobro i jasno. Isto tako neprihvatljiva je rasprodaja drzave arapima i davanje svega Draganu Covicu, sto konstantno radi SDA.
Para na paru, referendum na fukaru.
debili ....zašto zabraniti izlazak na referendum da su pametni trebaju im pomoc oko organizacije ...dozvolite da si sami napisu sebi presudu
Jebote Dodik ima odgovor na sve. Ovi bi da ne daju Brčacima sa RS državljanstvom da glasaju na referendumu, i uspješe u tome. Kad ono Dodik kaže Brčaci mogu izaći na referendum negdje van distrikta. Koji kralj.
A ko vas pita medjedi jedni samo lozite narod da pobjedite na izborima
ne bi i da mi plate....................nema samse
@mirrorce :) ti si iz distrikta brcko?
@mirrorce ahhh, super, to je divan kraj ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)