Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta drugo ocekiati od SDA koja nije sposobna da rjesava probleme u svojoj stranci a kamoli u drzavi, ovaj covjek je dokaz koliko su nesposobni i aljkavi kada je potpisao nalog da gradonacelnik ode na docek ratnog zlocinca Kordica
hahahha jao smijurije od stranke
lopove "sa mai"
Šta očekivati od SDA. Ovakav njihov stav je dokaz šta oni misle o žrtvama iz Ahmića, kao i ostalim žrtvama Politika koju vode je anti narodna. Njima je važan samo njihov lični interes. Narod ih interesuje samo pred izbore. A narod ko narod opet će im dati glasove, pa nek ih onda hebu do kraja.
ne znate ni vi jestel dosli il ste posli.. i vi da drzavu vodite .. uzas
e moj eso, sto ti je to trebalo.. ipak si ti pametan decko, efendija, skolovan i iz fine porodice.. sta ti je trebala SDA i njihov lopovluk..
jel Tihicev ili je Bakirov, posto je SDA s dva entiteta, jedan Bakirov a drugi Tihicev
Ko pije, a ko plaća?
Ne mogu zavesti red ni u vlastitim redovima, a bili bi u vlasti ... kada ste ovako nejedinstveni tu kako da narod misli da cete rjesavati probleme u zemlji ... do duse nikad i niste, samo ste svoje dzepove punili, pa se nista nece ni promjeniti.
Eto sta je SDAovcima bitno... Da li je neko pitao glavesine za nesto ili nije, da li je prekrsen protok ili nije, a nije im bitno ko im sjedi u stranci i ko predstavlja stranku...
Joj mafije, štite jedni druge... đe su vjernici sad da SDA osude???
bice dalje bjanko potpisa
Da imaju i malo obraza, izbacili bi ga iz stranke jer pomaze da se uvelica ratni zlocinac.
Ne da fašista fašistu! HDZ ili SDA, potpuno je isto. Svi na osnovu vjere i ekipe po džamijama i crkvama i veličanju rata na kojoj god strani bilo, dobiju glasove. Sve je to isto!
I vaše je otkucalo, bilo je i vrijeme, ne daj bože nikada više da nam vi krojite sudbinu!