Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gradjajnin sam bihaca ovaj lik mozda sve jes ali nije nikakav heroj bavi se svim i svacim.
ti lazes 200%
@kiligonzales ovaj poznati arhitekta. Projektuje zgrade po cijeloj krajini.
Kako licemjerno saopstenje ! i zamislite ovakvi upravljaju dijelom drzave!Ovaj nije samo zbog Haga trebo bit u zatvoru vec i zbog drugih kriminalnih dijela.... u kojima su ocigledno ucestovali ovi sto su izdali ovo saopstenje.
Generale ne ubijaju kokosari vec upravo tipovi poput ovoga. I Mladic je za Srbe kao i Prljak za Hrvate bio junak al se pokazalo da su i ruke okrvavili. Zna SDA kao i SDS il HDZ ko je koga ubio al cuvaju svoje "junake".
SDA Bihać po preporuci GO SDA iz Sarajeva plasira jako ''pametne i promišljene '' izjave. Baš me interesuje kakve će izjave davati kad se počnu hapsiti sarajevski junaci od kojih su neki u zakonodavnim pa i izvršnim tijelima vlasti. Pa kad Hrvati i Srbi kažu kako slijede hapšenja onda i Bošnjaci trebaju reči kako slijede hapšenja. Stupidno da ne može biti stupidnije, život prođe u pričama o zločinima i to uvijek onih drugih.
Ti momci su il umrli, il pobijeni il se ispalili.
ako ga bude SDA branila,tek je onda u problemima
Ovih dana uzvrtili su se mnogi koji imaju putra na glavi...polahko punit će s zatvori i dalje ratnim zločincima.
I treba da se pune
Jeste li bili tu?? Jeste li vidjeli ko je uradio?? Jeste li vi alibi covjeku?? Jeste li culi da mu je neko naredio?? Niste ni jedno od ovoga!!! Pa kako onda dajete sebi za pravo da kazete jeste ili nije kriv. Svako odgovara za svoja djela i nedjela prvi ja pa svi ostali. Ako nije kriv bit ce oslobodjen. Idite trazite posao ne vodite nakve nacionalisticke politike po portalima. Bosne je bilo i bit ce a oni koji su isprljali ruke na racun nje neka odgovarju!!!
atif dudakovic je naredio smaknuce generala santica...sin generala santica i dan danas se bori za pravdu iako su ga pokusali prestrasiti i usutkati jer je dirnuo u osinje gnijezdo pa su poslali svoje poltrone da supacki i s ledja premlate santica juniora. jer budimo realni santic junior bi ih jednog po jednog rastavio na proste faktore
https://www.bljesak.info/vijesti/crna-kronika/pretucen-sin-nestalog-generala-santica/151205
Ko ce u Dzennet a ko u Dzehennnem neces ti odlucivati zato te dove sacuvaj za sebe jer se i dobre kao i lose pisu i imat ce znacenje kada i ti budes odgovarao!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glasali ste gledajte.
Imalo veze sa nedavnim presudama ili ne, to spada u domen spekulacija. Ono sto znamo sigurno je da je doticni uhapsen po nalogu tuzilastva a vjerovatno na osnovu dokaza koji su doveli do podizanja optuznice. Jesu li dokazi dovljni da dovedu do osude, vidjet cemo, a ako ga osude, bas me zanima saopstenje SDA Bihac tada.
Hrvati spremaju optuznice i hapsenja za -Jovana Divjaka, -Sefera Halilovića, -Vehbije Karića, - Selme Cikotića, -Envera Hadžihasanovića, -Asima Koričića, -Sakiba Mahmuljina, -Amira Kubure, -Šerifa Patkovića, -Đemala Merdana, -Ramiza Drekovića, -Salka Gusića, -Enesa Kovačevića, -Bakira Alispahića, -Fahrudina Agića i Midhata Cerovca.
Mene za ratne zlocine i zlocince boli briga.Svi koji su se ogresili neka odgovaraju ako do sada nisu.Posto je poznato da je ovaj rat bio bzv
Samo neka dostave valjane dokaze na osnovu kojih se moze izreci osudjujuca presuda i nije nikakav problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nije covjek kriv. To dokazuje izjavom da su na istom kazanu jeli,istu muku mucili. Santic mora da je pucao na te koji su ga izveli pa oni reagovali u samoodbrani. Sta je sa odgovornoscu Alije i Bakira? Ma niiiisu oni,gdje oni.:-)
Niko na ovome forumu ne zna sta se tu noc desilo prema tome opusteno... Pustimo sud da odradi svoje... Ako Tigra oslobode svakako ce ovdje mnogi pocuclati dud od muke... GLOC GLOC
pa normalno.. cijeli hag radi na principu.. malo pobiberi.. malo posoli.. malo pomezeti..
@Redzoturista doooooobro redzo, turisto
@Redzoturista a da da.. ti si onaj sto se bori protiv relativizacije.. tezak je to i castan poso :D
Ja sam ovo isto napisao juce i klix mi obriso komentar😂
Lopov bio LOPOV i u miru! ili mozda treba da ne placa porez u miru ?! ALIJA Izetbegovic i Bakir naredili "uklanjanje" saveznika :( ne pase Vam visenacionalna BiH! Svako dobro Bosno i Hercegovino!