Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjane Tuzlanskog kantona pozivam da budu pametni i suprotstave se SDA-ovskoj namjeri i da se svi pobune i zastitimo nase domove, nase gradove, nasu djecu ako vam nije bitna kuca i grad onda zastitite djecu i izadjimo svi na proteste masovno i otjerajmo i SDA i migrante u tri lijepe zajedno. Dosta je SDA zla nanijela TK i vrijeme je da mislite na svoju djecu.
Što ga ne napravite u Sarajevu. I tamo ima zemljišta za bacat. Kad ste mogli prodavati zemlju arapima sad možete napraviti centar za imigrante. Ili se možda ne sviđa arapima da imaju prljave imigrante blizu svojih raskošnih naselja.
@jasmin.selmanovic1 Koji če k..u Sarajevu???da im napraviš exluzivu oni če opet put Bihača granice...kako ne shvataš da oni hoče dalje dalje.......
@jasmin.selmanovic1 ima centar Ušivak u Hadžićima već duže vrijeme. Hajmo malo da se raspitamo i informišemo prije nego što napišemo nešto.
Ovo je meni već malo šizofreno!!! Kao da su to jedini migranti na svijetu pa ih kao eto treba negdje smjestiti???? Allooo...ti smjesti 50.000 u Sarajevo i još 150.000 u Tuzlu i još 300.000 u Bihać i Kladušu i nećeš se okrenuti doći će ti još 10.000 pa još pa još ...pa još...a ti kao noj u pjesak zabadaj zdrav razum...kao da to sve nije prošla Grčka i još uvijek muku muči...
u tim prihvatnim centrima im otvorite koji Bingo market i bit ce im super
Ko je SDA? Sve se tako brzo mjenja da se više ničeg nesjećaš.
Nista od toga prepucavanje ce trajati imigranti ostaju i dalje i to je to .
U Bihaću i Velikoj Kladuši je najveći problem saglasnost za formiranje migrantskih centara koju su načelnici samovoljno dali. Ali se vala iz ostalih dijelova BiH svojski trude da ih održavaju napunjenima, U USK je od 01.01. 2019 ušlo 35000 migranata, a od toga talgo vozom iz Tuzle i Sarajeva 25000. Hvala Tuzla i Sarajevo !!
Treba OSA org ljude da se ti migranti prebacuje ilegalno preko grane, tako to rade sve sluzbe u regiji.
Psi laju a karavani prolaze ! USK-a bi bilo najbolje da plate željeznicama BiH svaki dan da voz ne ide iz Sarajeva i Tuzle za Bihać punu cijenu svih kaarata. USK-a je pušten niz vodu. Stanovništvo se masovno iseljava. Pola kuća prazno. Migranti spavaju na svakom ćošku. Ne smije dijete i žena izaći sama u trgovinu da je ne bi napali.
A zasto ih mektic ne povede u multietnicki prnjavor
A sto ih malo ne posaljete u zenicu,travnik,bugojno ili tesanj
Ovako je jedan dan sedam dana kisa padala...ne radi se o politici vec o humanosti...a mi kolektivno smo djubrad....ili mozda neki drugi umisljeni kurci
More al u Požarnicu, Simin Han i Čakloviće.
Vidi mu one SDA-ovske njuske matere se svoje naje*o kao i ostatak SDA mafijasa. MRS u tri pm-erine i ti i SDA i migranti. Eto vam prvi predsjednik BiH Fikret Abdic vas koalicijski partner sa kojim na silu pravite vlast izdajnicku vam mamaru jeb** SDA najvece zlo za bosnjake.
Zašto ne zamoli svoje koalicione partnere iz hdz da naprave migrantski centar u grudama?
U centrali SDA otvarajte centre i napui*e se svim gradjanima najbrojnijeg kantona svi vi iz SDA najveceg zla koje je pogodilo Bosnu i bosnjake. Materi ih vodite kuci, a ne nasim gradjanima. SDA zeli svim silama da unisti Tuzlu i TK pa ne biraju sredstva i uporno zele da zavade hrvate i bosnjake u TK. Najvece zlo SDA. Karcinom Bosne koji ce Bosnu da unisti