Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu, ravaku o poštenju 🙈🙈 Pa vi ste najvećom izbornom prevarom u historiji BiH zvanom Komšić&co, instaliranjem istog u PBiH i pokušajem ovladavanja od strane inih Komšića hr. domom, unazadili BiH minimalno 20 godina. O kakvoj vi kontroli pričate jbt. U tome trenutku niste razmišljeli o posljedicama već kako zahebati Hrvate, a kroz PBiH i Srbe. Da se razumijemo, nemam ništa protiv Komšića ni SDA ali ne mogu provariti vaša muljanja.
Hajde ustashago malo ohaldi tuusijanu glavicu. Komšić je rijetka pozitivna stvar na bh. političkoj sceni, a što je tebe Legitmni nafilovao fašizmom - za to nema lijeka osim novog sukoba.
O jbt. blago tebi i sličnima tebi kad nemate veze sa životom. Da ti objašnjavam ne vrijedi. Klasičan ublehaš ispranog mozga s mantrom o neprijateljima i novim sukobima.👍
Ček, je li to znači da ste vi do sada imali kontrolu nad CIKom i na taj način dobijali izbore? Mislim, pojasnite nam.
Jer nitko osim nas ne moze imati punu kontrolu izbora. Standardno SDA licemjerje
Šta im više imaju predati, pa za 30 godina vaše vlasti sve živo ste im predali.
haha pa ko je potpisao dom naroda kome maglu prodajete.Kao da će vječno biti hdz i snsd.Na kraju krajeva ako uspiju pobjediti na izborima to se mora i uvažavati.
To i hoce, za to se bore desetljecima@
to vise nije ni vazno jer ide elektronsko glasanje
ČOVIĆ I NE BI TOLIKO INSISTIRAO DA NA NJEGA KONAKOVIĆ NE VRŠI PRITISAK DA MU ŠTO PRIJE DADNE VUKOJU, IZBORNI ZAKON I CIK.
Sve ce to Niksic i Dino prodati za malo vlasti, bolesni umovi zeljni moci i novca.
U prevodu - ono što smo mi kontrolisali preko Arnautovica (SDA poltron), Bakalara (DF, savjetnik Superhika) i dva srpska člana (SDS i PDP), sad bi mogao kontrolisati neko drugi (osovina zla SNSD /HDZ i 3). To bi bio sjasi Kurta da uzjase Murta, a CIK će i dalje biti debelo pod kontrolom i nimalo nezavisan, pun nesposobnih uhljeba i dupeuvlakaca.
Svaki kanton iz fbih po jednog clana jedan iz brcko Dc i Pet iz Rs
Kako je smijenjeni nadzorni odbor na UKC objavio konkurs o izboru novog direktora na UKC Sarajevo hahaha sebija i njeni ulošci ili tamponi, hemoroidi i ostala bagra podanicka koji su smijenjeni odlukom vlade federacije pod smjenom su objavili konkurs za novog direktora hahaha Hoce kaze sebiju da izaberu nasla je kaze negdje diplomu kao i osmica ima kaze puno diploma pa ne zna koja je prava hahahah
SDP odavno nije građanska stranka kako se predstavlja. Radi ulaska u vlast uradit će šta god šefovi narede tj doDick i Čović.
Ko o cemu SDA o nekakvim kontrolama CIKa ili bilo cega, a ista SDA kontrolisala u potpunosti i CIK i sve ostale institucije. Kako je salko zildzic postao obavjestajac recimo, kako je CIK ponistio 500.000 glasova da bakir dobije izbore. Kako je osmica terorisao ne samo politicare opozicije nego i sve redom, kako sui SDA napravili ovaj truhli sistem pun korupcije i mita. MRŠ
Razlika kod biranja clanova izborne komisije unodnosu na predhodnu sto NECE biti clanova iz SDA i DF! I nista drugo!
Nemojte vi boga ti o namještaju, poštenju, itd.