Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuk dlaku mijenja, al Vučić NE.
s d a hobotnica je ogromna i vraća se jača no ikad. zapamtite to
@3eger Srbi su vrištali :)
Vučić da se ogradi od Dodika? E baš ste naivni...
Državnim Zakonom o poljoprivredi regulirana i oblast poljoprivrednog zemljišta!
Pa zašto ne održite sad zajednički sastanak sa rukovodstvom Kosovq i Crne Gore i najavite zajedničko djelovanje...
Pim pickousti kaze mir to znaci rat
Vaša djeca neka ginu za vaše nacionalne ciljeve i neka brane vaš kriminal!
Meritum odluke Ustavnog suda: već ima sve pripremljeno za formiranje ministarstva poljoprivrede na džavnom nivou i to ga vode kadrovi iz RS-a, oni su i ubacili u zakone i organizacione jedinice da se bave i poljoprivrednim zemljištem. Sami pali sami se ubili!
sda dlaku mjenja ali boju ne!
Već ima sve pripremljeno za formiranje ministarstva poljoprivrede na džavnom nivou i to ga vode kadrovi iz RS-a, oni su i ubacili u zakone i organizacione jedinice da se bave i poljoprivrednim zemljištem. Sami pali sami se ubili!
u jedinstvu je snaga!
Ti se ogradio seljackom tampon zonom nesmijes od sebije nosa promoliti dalje od snogee opcine centar ... sta se on ima ogradjivati gurbete
Jednoglasno ste se vas trojica dogovorili o povecanju plata iako nista ne radite. Isto mislite I radite, a poceli ste I predizbornu kampanju pomocu huskacke politike. Scenario ,,zavadi pa vladaj,, je jos uvijek aktuelan. Narode dozovite se pameti I ne nasjedajte na njihove lazi.
Vucic se indirekto odgradio od Dodika.Drugacije se ne moze izjasniti.Kako god netko tumacio, Vucic mu je jasno priopcio da on ne moze niti smije ugroziti Srbiju.Sa potezom kojeg je Dodik povukao, Srbiju povlaci u ponor.Vucic dobro zna tko se veze sa vragom, taj moze samo izgubiti.Izbori su u pitanju.
Umjesto što klepećete saopštenjima po medijima,povucite konkretne poteze. Npr. zar Džafetović, na svaki ispad ovog rudonje, treba pozvati ambasadora Srbije na razgovor. Zar se ne može pozvati taj isti Vučić u posjetu i sa njim razgovovarati. Tražiti od OHR da rade svoj posao...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Blago saopštenju, poput onog Beogradskog! Predizborni dogovor!
A Bosnjaci šute, Vučić dolazi kad mu se prohtije, a Bake ekipa ne smiju ni pisnuti, ni spomenuti Kosovo i Crnu Goru ni Sandžak...