Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za druge ne znam ali za Svicarca rođenog u Pragu Karela Schwarzenberga znam da je pripadnik ceskog plemickog rodovnika i zasluzuje duboko poštivanje od mase visokih stranih zvanicnika. (o bh da ne govorim) Zalagao se je protiv rata u bivšoj Jugoslaviji i 2 x je bio kancelar Vaclava Havela. Najmanji zajednicki sadrzalac svoj trojici je ljubav prema bivsoj Jugoslaviji, mrznja naspram bilo kog manifesnog oblika fasizma, osobito onog latentnog, hinjskog, podmuklog... i zasigurno da nema tih novaca niti materijalnog bogatstva kojim je moguce kupiti njihove ciste ciljeve, sto se posebno odnosi na princa Karela Schwarzenberga.
nije dobro!
ooo, institucionalno i vaninstitucionalno smo te zapamtili. kad je na pocetku bilo sanse da se opsada prekine doletio si sa miteranom na 2 sata i donio 2 palete h20 da dokazes da je humanitarna kriza \"manegable\". ajme skota!!
Trojka buduceg unistenja drzave Bosne i Hercegovine?! Bildt je najveci dusamanin nase drzave! Kuchnera pamti Sarajevo i Bosna i Hercegovina! Trojka jada! A sta cekad od izdajnika tihica?! BOSNA4EVER!
cuj vanredna posjeta??? sta se to desava da tri ministra iz najjacih zemalja dolaze kod nas? da nije bin laden skiven u RSu....majku vam srpsku znao sam da ga skrivate! ;-)
Dabogda vam i vaše policije bile kao u BiH!