Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije hebanja nema kajanja..g.Šiling. Što su skuhali sami će kusati!!!jbg.
jel ovo mjesanje u unutarnje stvari BiH? Da je ovo receno iz Hrvatske ili Srbije nastala bi medijska haranga, ovako kada izlapljeli starci i sultan Erdogan nesto kazu to je ok.
Kenjaš gospodine
Djuturum ispuhali
"...g.Schwarz-Schilling,jako ste neprecizni...Bosnjaci su na mostarskim izborima bili organizirani u sedam partija od kojih sest nisu iz tkzv.etnicke skupine...Vama smeta sto Bosnjaci nisu bas sve glasove dali lijevim strankama .Vasa usporedba izb. rezultata u Mostaru i Banjaluci npr.zapravo je smijesna.I Vama je izgleda vazno da se srusi bosnjacka polit.elita,i da Bosance muslimane predvodi sedamosam ateistickih polit.partija..."
Ovaj je toliko zakuhavao da je prakticno unistio svaku sansu za dogovor i suzivot tri naroda u BiH. Incko je to uredno odrzavao a sljedeci VP ce biti propast drzave BiH.
brat prespavao mandat i zato se sad svako 3 dana oglašava o BIH, valjda nadošlo mu pa da ispuca zaostale misli
I ja mislim da bi najbolje bilo da Angela Merkel nije bila na vlasti u Njemačkoj kada je rekla izbjeglice su dobro došle u Njemačku...time je izazvala veliku migrantsku krizu jer su se u migracije pokrenuki i ekonomski migranti, a ne samo ratne izbjeglice....zahvaljujući tom pozivu danas u BiH postoji veliki problem sa migrantima... Kad budu izbori u Njemačkoj savjetujem ovom jebivjetru da kontaktira nas u BiH da im kažemo tko bi bio najbolji da vlada Njemačkom....
Najbolje bi bilo kad bi ovakvi svjetski jebivjetri određivali ko bi trebao vladati u BiH... ne treba ni organiziratiizbore...samo bezveze trošimo pare...
Jao zasto vise koga zabole sta ovaj prica, znaci dosadan je lik
A jest kod nas u Sarajevu blagostanje kako su ovi novi izabrani,al bas u pm,ista govna kao i predhodni!
Niko nije glasao kao Sarajlije, Christiane, jer je ovdje bilo "pospremanje" od Baščaršije do Čengić Vile. U Tuzli su već iste te stranke podržale Jaska Imamovića koji 20 godina (i vjerojatno će do smrti) načelnikuje. To se zove dupli aršini.
a realno bolje i imamovic nego ovaj sa ukc koji je sina zaposlio bez konkursa..tako da izmedju dva zla bolje izabrati manje ;)
Živio protektorat.
Trebali su al žujanu i bjelanu ne odgovara...
I konacno se otkriva ko stoji iza tzv sestorke, cetvorke, te ko zna na kojem ce se broju zaustaviti. Gura se kandidat sa najmanje glasova ispred stranaka koje su vecinom dobile bosnjacke glasove. U Sarajevu vlast formirale stranke koje pojedinacno nisu ni za mjesne zajednice. Ali, vazno je razbiti bosnjacko glasacko tijelo, a ludi Bosnjo to ne konta. Lik prespavao mandat, dok su srpski i hrvatski nacionalizam bili u punom zamahu, a sad bi da prosipa pamet.
Drogerašica Baralija (poznato) je za Dretelj, Heliodrom i Gabelu iz svojih prljavih usta izbljuvala da su Dretelj, Heliodrom i Gabela bili sabirni centri za prevaspitavanje.........TOLIKO!"!...........Ruka mu otpala ko je za nju stavio X........dr.Zlatko imao 4 puta više glasova, ali drogeraška kuja samo laje da bi ko eto bila gradonačelnica.....e nemože
Izgleda kao voštana figura