Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogu samo da se ponasaju, BiH nikad nece biti nicija kolonija!
Alija Izetbegović: "Pokopali su nas u zemlju, ali nisu znali da smo sjeme".
@ronarona2 Nema Bosni smrti,nema trzi- mrti☺️
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ponasaju se zato sto im je pusteno da se tako ponasaju
@Plastikaner da, takav je ugovor bio da se jos jedno zariste napravi, i onda opet rat.
Ja sam isto ovo govorio, ali sad kad to kaze covjek poput Schwarz Schillinga mnogima cw se oci otvoriti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa bio si ovde sto nisi nista uradio po tom pitanju
ebacemo im mater kad tad sve ce to doci na naplatu
Tako je i ziv ti nama bio jos 100 godina. Samo istinu propovjedaj!
Ne da se ponašaju nego BiH to i jeste nažalost . Koliko se god vi tješili i prosipali floskule kako je BiH nezavisna upravo je suprotno . Vanjsku politiku BiH kroje Zagreb i Beograd preko svojih pijuna u Banja Luci i Mostaru , nijednu odluku ne može donjeti bez pristanka druga dva naroda , najbolji pokazatelj je priznanje Kosova i da ne nabrajam dalje,
Vucic marljivo radi na projektu Velike Srbije,a u tome mu pomazu SPC i Rusija, kaze bivsi visoki predstavnik Schwarz-Schilling,a dva HDZ-a, BiH i Hrvatske, imaju destruktivnu politiku prema BiH.
sve si rekao tačno onako ko da si čitao moje misli.čović i Dodik to rade samo da bi oni opstali na vlasti.ako oni nisu svjesni da u svojim ciljevima neće uspjeti nikad onda su nikakvi političari.Narode,izbori se bliže .otiđite na izbore i pamet u glavu.ovi do sad nisu ni pokušali da urade nešto dobro.
A Amerika i Rusija prema BiH i svim ostalim drzavama svijeta
Još jedan ložač bošnji....😂😂😂😂
Jedna si jedina, moja DOMOVINA. Jedna si jedina BOSNA I HERCEGOVINA!!!!!
U jbt a ja mislio mi Njemacka kolonija, kako sam se zajebo.
haj još malo huškajte nacionaliste.. koji vam je ku...c austrijanci?
To oni glume neku silu a obicne suge.
Mi to svi znamo. I svi to znaju. Samo se prave budale.
Ja sam mislija da strani političari nisu podložni glupostima, ali me ovaj razuvjeri na prvu. Jer, ne vidi vezivanje BiH sa zemljama Azije, koje su temeljene na vjerskim zakonima. Hrvati i Srbi su evropski narodi i zašto bi željeli takvu državu. Prozivati Milanovića je nosens, jer mu BiH kao teritorij nije bitan, ali jest hrvatski narod koji ne može imati ni svojeg predstavnika. A tom narodu sudbinu kroji nadglasavanje, a ne zakoni.
Veliki prijatelj nam drage BiH