Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj dedo odakle si ti izmigoljio, prstom mrdno nisi kad si mogo a sad palamudis. Drzi se ti vijagre i uzivaj...
hahahahahah
a, ti si svoj savjet mogao malo prije predložiti. sve sami generali poslije bitke. mrš u 3pm.
"Još sam 2006. godine tražio uvođenje sankcija Dodiku, ali SAD mom zahtjevu tada nije udovoljio da se ne bi ugrozili tadašnji pregovori s Kosovom", pojasnio je u izjavi za Fenu Schwarz-Schilling.
slezem se da je trebalo ranije poduzimati konkretne poteze ali nikad nije kasno, svaki dan smo sve blize konacnom cilju, ukidanju tvorevine nastale na zlocinima i genocidu
Davno umro samo niko nece da mu kaze..
Srbi su Romi
Romi su Srbi
zaštitni znak im je crna koža i kradu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"...i zaključio da iste mjere ne treba tražiti baš izričito od Srbije, već prije od ostalih država članica Evropske unije." Čitaj Njemačke.
Jel ovaj metuzalem zaboravio da su prije trenutnih, sankcije Dodiku uvedene već 2 puta. Zar nema niko da ga podsjeti. Smiješno zvuči i činjenica da iste prije par godina uopšte nisu doživljavane kao senzacija.
Probudio se.
Eeeeee blago nama ko je ustao da nas brani i komentariše. Što nisi S-u uveo sankcije kada si bio visoki predstavnik? Ponaša si se isto kao sada Incko.
Sabahajrula. Prespav'o ti svoj mandat,a sada pametuješ Prcku....UPSSS... Inzku.
Nerealno da se ovakvi ljudi javljaju , a da im klix prenosi riječi, daj bolan stavite sta pametnije dosta mi je više ovih tema 😂
J... te Dodik a ti njega
I ti si odavno zreo za pokojnika a eto te jos mrljinas.
Glabni ga svabo ebo ti on mater a ti njemu donjeli ste ga na tenkovima u BL pa vam on sada zaprdio MOREEEE MARSSSS STOKO
vidi ovog fosila
Sve generali poslije bitke..