Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je sve kriva za ovo. Da se nisu talili s HDZ-om, ne bi ni bilo problema!
Kada je Austro-Ugarska došla u BiH, kockoglavi Bošnjaci su pod ublehom vitalnih nacionalnih interesa otišli da izginu protiv najkulturnije evropske zemlje. Olakšavajuća okolnost je što su brzo shvatili šta znači biti dijelom evropske kulture.
Različiti faktori polahko Bosnjake pretvaraju u robove.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće li se javiti ijedan relevantni Bošnjak da jasno kaže da je opasno a i kažnjivo ono što javno govori Bakir ( da će on birati Hrvatima predstavnike ) , Kavazović koji određuje pravila ( prijeti da će reći vjernicima da ne poštuju zakone BiH ) i mnogi drugi koji prijete čak i ratom . Naravno da neće i zato BiH nezaustavljivo srlja u propast .
Samo jedno pitanje - a gdje je bilo predviđeno da se Dejtonski i Vašingtonski sporazum "pretoče u jake državne institucije"? Ja koliko znam, i u jednom i u drugom sporazumu stoji da su bilo kakve izmjene tih sporazuma moguće uz interni dogovor sviju? Vašingtonski sporazum je skoro pa uništen upravo nametanjima OHR-a. To vam nije smetalo. Sad vam pak ovo smeta.
Zašto DF nije predložio npr. Džonlagića za člana Predsjedništva?Ili npr. tasto SDP nije predložio nekiga iz reda Hrvatskig naroda?Na žalost, ne postoji (pro)bosanska politika!Sve su to samo lični, pertijski i intersi malog broja uhljeba i tajkuna bliskih vladajućim (kvazi)elitama.I zato je BiH tu gdje jeste.Da smo imali, pameti, mudrosti, volje i sl. i da su pojedinci više gledali opsti, a ne lični interes, situacija bi možda bila bolja.Ovako, mrka kapa!
Sve ovo vodi neredima. Bošnjaci će opstati kako god ako se treba ponovo boriti tu smo.
Bravo Senija. To je to. Nisu uspjeli u ratu i pokušaj non paperima produbljivanja jaza. Zanimljivo je da ih Srbi i Hrvati prate na svoju štetu što se najbolje može vidjeti na tome da Buško jezero daju Hrvatskoj, a Bajinu Baštu i Zvornik Srbiji što su milijarde uzetih para i od njihove djece. Ne razumijem taj nacionalizam kao mazohizam.
Napisao sam ranije u komentaru , da se ova dvojica okane BiH i da gledaju svoja posla u svojim drzavama, i dobio dosta negativnih lajkova !!!!!!!! . Zasto ...moze li mi neko to objasniti ....:(
ODLUKA ĆE BITI KAD NAS SVE POBIJU!
SVI NA PROTESTE ISPRED OHR-A, VEČEARS U 19 SATI.
Svi na proteste, ne damo ono śto smo životima i krvlju platili!!!
Cim se pise da se protesti UZP ovci dislajkuju. Cim pises protiv drzave sa lajkuju. Prelistajte index hr kako pisu da treba vojska Hrvatske I Srbije da udje u BiH. Sve dokaze naravno cuvam u telefonu.
Pametno, i treba ih čuvati kao i pohraniti na više sigurnih lokacija (u inozemstvu).
Koliko su HDZ i Dodik problem BiH toliko je i SDA mafija - svima njima odgovara status Quo mafijaska slaba drzava!
Imal neka presuda iz Straßburga slucajno da se kosi sa ovim? Mislim da ih ima par..
SDA i sl etno partije koje su poturene za ostvarivanje dominacije politike etno podjela trebale su da eliminisu BiH gradjanski tj drzavni faktor. Kada se vec nije moglo srbizirat i kroatozirat bisance muslimane trebalo je da prihvate podjelu na 3 u svim sferama. Od 90te do danas gradjani glasajuci za etno partije su saucesnici u rasturanju sopstvene drzave
Lijepo Vam je Avdi Avdic nacrtao ko je Šmit. al dzaba Bosni crtati, ako mu je obojis nisi nista postigao. Jos smo gotivili i Angelu Merkel, ne poznajuci elementarne stvari...
DOĐITE SVI NA PROTESTE DANAS 25.07 U 19:00 ISPRED ZGRADE OHR-A, SPRIJEČITI APARTHEJD POD SVAKU CIJENU
U BiH se događa NAROD kao u Srbiji devedesetih.