Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik prijeti Shmitu da će ga uhapsiti, ako kroči na teritoriju RSa, Šmit šuti! - Sama Šutnja visokog predstavnika je prijetnja za sve. Ako odobrava takvu retoriku i ništa ne poduzme i ne pokaže da je Visoki predstavnik za cijelu BiH on LIČNO ONDA UČESTVUJE U RASTAKANJU DRŽAVE sohronizorano!!!
Najbolji posao bit visoki predstavnik BiH. Ladiš m**a, a dobijaš dobre pare. Kad zgrmi, ti svoju guzicu spasi, a narod ostade da izgine. Stoko!
A Đe Šmit 🤣
Camile, zeni seeeee, dobar zivot!
Nema veceg ublehasa od ovog Durakovica
Mazanje ociju , ohr nece nista uciniti da zastiti povratnike,a camilsamo prosip auplje. Poslije izbora odma potrco dodi
Nabijem obojicu
Trebao ga je Camke zvati u radnu posjetu i da se licno uvjeri o stanju na licu mjesta u npr Doboju ili Derventi.
Mađar zamjenik Visokog predstavnika OHR ! Dok je naša diplomatija hurme uvozila u BiH, susjedi su lobiranjem institucionalno poklopili medjunarodne institucije. Aferim.
Treba napraviti isto kao što su Srbi radili naoružati povratnika neka blokiraju ceste pobunu pa da vidimo kako ćete 200.000 Bosnjaka u rs smiriti ovako dok nas biju jednog po jednog ništa jer mi šutio.
Malo si se udebljao Camile, kosulja se rasirila. Gode ocito budzetske jasle.
Onaj uzima 30 000 eura mjesecno a koliko zamjenik ?