Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj bolan i ti Baketa vecerras jebavat, pusti nek prenoci
Ništa nije riješio ovim!!
Nametnuti izborni zakon se može oboriti jer je u suprotnosti sa presduom Ustavnog suda slučaja Komšić!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A kad je Dodik govorio da ga ne priznaje vi uz inat, ne to je nas spasilac. Eto vam ga sad.
HDZ u dogovoru sa šmitom i 11orkom podrzalo becirovica i zrtvovalo borjanu kristo u zamjenu za izborni zakon po njihovim mjerama.. hrvati dobili sta su htjeli, srbi imaju rs, samo bosnjo popusio
Ma nebitan si majmune... Spustite slušalicu ovom turisti..
kakva podvala sve dogovoreno unaprijed na štetu države
Zagebo se Bakir. Organizovo Komšića a sad mu fale ti njegovi glasovi. A Bećirović se roijentiše na zapad a ne na Srbiju i Tursku. Gdje će Komšić sad, na zapadu ga ne žele a na istoku ga niko ne treba. Koje gudale... I sad VP rokne još promjenu izbornog zakona
Mnogo Bolje on nego kristo koja je protiv drzave.
Koje boje poveze oko ruku da Bosnjaci nose od danas? Šta kaže OHR?
Ima u ovome nesto,treba sacekati.
Šta kaže OHR, do koliko sati uveče Bošnjaci smiju hodati ulicama?
Sejdić - Finci implementacija!!!!!
Bake majstorski odigrao koliko god to glupo zvucalo. Sad ce dati Becirevicu vruc krompir u ruke. Ovaj i svi ostali ce se vaditi na Baketa a ovaj lagano. Teska su vremena pred nama Bošnjaci moji dragi.
Ova lakrdija nas udaljava i od EU i od svakog normalnog demokratskog društva. Šta očekuvati od fašista? Znamo dobro šta su uradili Jevrejima tokom 2 Svjetskog rata.
Zbog čega on razgovara s čelnicima stranaka kako bi im obrazložio svoju odluku? Hoće li on nama i uskoro objasniti ko je kriv za političku krize u BiH koji zapad on 1992 godine podržava.
Znaci o tome se radi,Bakira su se rijesili ovim namjestanjem pobjede Trojci koja ce bez ikakvih problema pristati na izmjene.Bakir je bio neposlusan,dva puta odbio potpisati u Neumu i Sarajevu i kaznjen je gubitkom vlasti.Tako to rade Amerikanci.
BAKIRE IZDALI SU TE RATNI PROFITERI I PAO SI STO SI MIRSU KUKU IZDAO U KORIST LAZNOG BEGA. PAO SI ZBOG NOVALICA STO GA NISI MRSNUO, PAO SI ZBOG ZENE, PAO SI ZBOG UPRAVA RUDNIKA KOJE SU TE IZDALE. IZDALI TE BANOVICI. REIS JE PODRZAO ZALIMA. U ZATVOR BAKIROVE BIZNISMENE.
Jedini visoki predstavnik protiv kojega je narod izašao da protestvuje nametnuo izborni zakon koji mu je napisao HDZ iz Hrvatske. Narode, nedajmo svoju državu.
Schmidt daj nam izborni zakon kao u DE a ne ovo sto niko na svijetu nema