Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha opet šuplja , upravu je Vepar ovaj lik je smijurija . Žalosno je samo što naši ljudi u Njemačku idu da crnče i pošteno zarade dinar , a ovdje dolaze iz Njemačke da uzmu guzovače i to masne.
Jel nas ko tjera da idemo u NJEMACKU njemci nas sigurno ne trebaju trebamo mi njih idiote
Incko mu je objasnio situaciju ali ga je najvisše posavjetovao kako prosipat šuplju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahaha čuj moderniji smo od Njemaleke imamo velike ekrane u parlamentu??Dajte izvedite ga napolje da pregleda vozni park???mislit če da se nalazi ispred Bijelu Kuče u Vošingtonu Ni Njemačka nema ovoliki vozni park
Zašto bi njemu bilo u interesu da naš narod ne odlazi u Njemačku da radi. I to uglavnom dobro kvalifikovan kadar.
Treba otkaciti "visokog". Bošnjaci se zamajavaju sa ovim stranim faktorima koji ionako samo priznaju zakon jačeg na terenu. Poslati vojsku na granice i uspostaviti kontrolu silom. Tako bi postupila i Srbija i Hrvatska. Samo jaki narodi zaslužuju da imaju državu. Kad smo imali jaku armiju stranci su nas poštovali . Sad nas opet žale a mi ko budale čekamo na njihovu sadaku ko devedesetih.
Kole se ovaj obraca? Nema 10 osoba😅
Kome*
Pa vi nijemo posmatrate 25 godina
Nevjerovatno da se jedan Svabo Shmidt ponasa ovako i glumi naivnu budalu za sitnu lovu, dok trojica nepelcovanih kerova napastuju narod po selu i bez brnjice laju i ujedaju koga stignu, a on nosi brnjice i lance u dzepu i nece niti jednog da opomene, odvede veterinaru na pelcovanje, a kamoli a ga sveze u kućaru i mirna BiH.
Sta kaže, jel zabrinut ?
Mrs džukelo nacisticka i zabrinuta
Po vlastitom priznanju fasista koji mrzi druge nacije.
Nije medjunarodna zajednica posto nema izbora u vijecu bezbjednosti vec EU i SAD
Država je stalno u istim problemima. Ne znam što su se sad digli? Da nisu izbori?
Ako mogu neke olaksice oko zakazivanja termina u njemackoj ambasadi, ili jos bolje ukidanje istih i direktno zappsljavanje u dojcland, pitam za rodjaka
Ublehas
Ma hebbi se Švabo,nisi nas uvjerio Poslije pokojnog Ashdowna,sve neki jebivjetri i mlakonje bili visoki predstavnici.
Smunto jedan smuntavi, poskudaj sva govna iz rs od dodika pa nadalje i zavrsen problem bolan bolan. Chentici priznaju samo zakon sile. Inace te nema nigdje, nema dogovora s njima nikakvog, samo motka njih u red dovodi.
Ako je ovo reagovanje onda ne znam kako bi izgledalo kad ne reagujete.
Prvo je došao najgori izvještaj za BiH od strane Evropske komisije (dok je isti bio pozitivan za dvije drogeraške zemlje (Albaniju i CG) te Srbiju, zemlju načičkanu ratnim zločincima i krimosima visokog kalibra, a sada nam se samo slijevaju zapadni emisari - svi od zla oca i gore matere. Riječju, svete nam se za zapadnog poniženja u Afganistanu i zbog kočopernog Erdogana.