Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🔹A što ih ti ozbiljno ne shvaćaš!? Već se baviš Federacijom??? 🔹Što su Ameri zaustavili Cristiana Schvarc Schilinga kada ga je htio smijeniti i zabraniti rad nakon prvog spomena referenduma??? Mnogo je pitanja a. niđe odgovora!!!
Ko kaze da se bavi samo Federacijom? Sljedece nametanje ce biti zakon o drzavnoj imovini u kojem ce Smit odluciti koja imovina drzave Bosne i Hercegovine pripada drzavi Bosni i Hercegovini a koja entitetu ErEs.
Alija Agentu Sama ta tvoja rečenica da je Alija npr. gori od ratnih zločinaca presuđenih u Hagu dovoljno govori o narativu koji se podvaljuje Bošnjacima!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jedan reis se spominje koji je gospodin za sve iz RS , jos covjek rekao istinu i ono sto bi svaki bosnjacki politicar trebao govoriti kad god neko iz Rs spomene bilo kakvo otcjepljenje ili nesto slicno. Reis je rekao ono sto 99% Bošnjaka misli.
Zasto bi se reis trebao mijesati u politiku i jos gore prijetiti oruzjem? Sta bi rekao da je mitropolit ili biskup dao takvu izjavu? Zalosno je ako 99% bosnjaka ne vidi problem u tome i govori dosta o njima.
Reis se ne miješa u politiku , već se politika miješa u Reisa! postavljam pitanje da li to možda Reis zove ambasadore i Šmita u posjetu njemu ili to oni sami rade??? Zašto to rade?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodika ozbiljno svatiti a još nije ništa donio da spriječi Dodika da radio ovo Državi BIH. Nemaš ti Shmite ni snage i volje da zaustaviš rušitelje ustava .
Prvo mi moramo tebe protjerati jer ti si nam veci neprijatelj od Dodika i jedino ko ima korist od tvog nelegalnog rada ima Covic i HDZ
Ma ko njeg jos shvaca ozbiljno🤣
Oni moraju ozbikjno shvatit, pa Schmidt idiote ne smijes da ides u RS. Tammo si u rangu turiste debilcino jedna neapoaobna...
Preslušao sam njegov izvještaj maloprije, reisa je spominjao u pozitivi, i hvalio ga. One prvobitne loše riječi je izbacio. Ovo što klix piše je netačno.
Pleme ti Fasisticko ! Samo.pricas a jedino protiv Bosnjaka i ove drzave Radis Isto si Zlo kao.Dodik i Covic
Klix, nije spominjao kavazovica u negativnom tekstu. Izbacio je ono prije sto je rekao, sad ga je stavio u pozitivno svjetlo.
schmit=kmeeeee
A škola po sistemu aparthejda kod Čovića ocito nije problem dok se ne spominje?!
Svaki mjesec 30.000 € ☝️💪
Hr Šmit sta bi, sad reis dobar…prpa ufatila kad ti se zubi pokazu, prc prc…fukaro svabska
Moramo na sve načine pokazati da smo spremni braniti institucije države Bosne i Hercegovine. Kada padnu, kao što su pali 1992. godine, moramo biti spremni da i ovu državu zaštitimo oružjem, i, ako mogu tako reći, niko ne treba da ima dileme da li to treba da uradimo ili ne...", mi stojimo i stajati ćemo iza ove izjave Reis-ul-uleme jer mi ne želimo zlo, mi ćemo samo braniti našu državu i vjeru ako je potrebno, to je demokratija
Dobar ovaj srpsko-hrvatski klovn ...:(
Ajde da se jednom on i Komsic u necemu sloze 😁😁😁
a nije izvjestio kako je HDZ-u dao ekskluzivno pravo da u buduće niko nemože formirati vlast bez njih ,, od sada svaka stranka koja pibijedi na izborima mora imati saglasnost isključivo HDZ-a da bi formirali vlast
Bistrik071, hajde objasni kako to je VP dao pravo hdz-u! Kako? Mogu li mostarci glasati za jozu iz sdp-a; za ivu iz Nase Stranke? Sta se onda desava? Hajd objasni tu svoju glupu tvrdnju! Pa bosnjaci su u Tuzli i Sarajevu glasali za Zeljka! Pa? Imas li odgovor? Nemas!