Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBITE se svi sa njim.Kome maglu prodajete više.ISTI VI ste dozvolili ovu igranku sa MEĐEDOM.☝☝☝SRETAN NAM DAN DRŽAVNOSTI.🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Udariš sankcije. I zašto onda mi da ne započnemo novi rat? Mislim dođe nam na isto. Ako mi ne možemo život što bi vi mogli?
Popisam ti se u dan drzavnosti
Krmka treba u zatvor.
BulevarIncesta Nema potrebe, kad vas mogu iebati.
Nece ga istrazivati i nece u zatvor a on povukao prijetnje... Dodik je biznismen citaj lopov nije on nikakav drzavnik
Manje citati vijesti o Dodigu i sve ce biti u redu.
Ma ko vise i banda Dodika sta laprda toje samo eto kad nemas nikakve Obaveze kad vidim Dodikovu Sliku malo se ismijem i eto.
Jadni Mile Dodik, ucijenjen od Seselja i Vucica mora slusati i raditi sve onako kako oni narede. To sto su u medjunarodnoj zajednici naivni pa misle da Dodik o bilo cemu odlucuje, samo potvrdjuje da je medjunarovna zajednica najveci krivac za agoniju u kojoj se BiH nalazi. Posebna je prica udruzena manipulacija SNS i HDZ islamom u BiH. Zato, zivjela gradjanska BiH, drzava svih njenih naroda i narodnosti!
U normalnim drzavama sa kriminalcima se ne pregovara i ne ubjedjuje
Nemec su uzivio u ulogu posmatraca ... istom reporter za DW.
🤣🤣🤣
Iskreno Dodika žulja odluka suda o vlasništvu nad šumama. Inckov zakon je bio povod i sredstvo okupljanja nacionalista. No treba voditi računa da je RS 2x zaduženja od FBiH a to je 4x po broju stanovnika. Dugovi dolaze na naplatu pogotovo obveznice.
bilo bi interesantno znati ko je to kupio. Bojim se da se radi o ljudima koji neće oprostiti umanjenje vrijednosti ili ne mogućnost naplate kamata.
Koji moron. Ko bi Dodu ubjedija osim Vučića. Vidi da si se počeli stezati konopci i da u ringu ima sve manje mista.
Bosna ko Bosna malo se zatetura, napadnu je komšije,susjedi i domaći " branitelji", a ona opet svoja na svome i ponosna. SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODIMA. Znamo da je jedino sigurno da će se raspasti Dodik, Čović i Izetbegović.
O čemu pričaš ti čovječe?!? O čemu pričaš??? Hajde ponovo pročitaj svoje izjave!!! Govoriš o jednoj osobi, jednoj osobi koja ide mimo svih pravila, zakona i presuda!!!! Zar jedna osoba može okrenuti sve naopačke i pobijediti i vas i Bosnu i Hercegovinu?!? O čemu pričaš ti predstavniče, visoki?!? :D
Klixe, ispolitiziran si skroz. Pročitao text na bosanskom, kao da sam ga pročitao na njemačkom. Šta je pisac htio da kaže?
Hajde gospodine razguli, nazad, ne prodaji maglu, tu si da štitiš interese zapada, a to je .......
Ako dodje do bilo kakvog sukoba entitet rs bice smanjen na 15%.
Kad mu skrate lanac mijenja priču. On je samo lavež od susjeda od kojeg dobija instrukcije, a šarlatan misli da je glavni u regiji, naravno bez pokrića.
Kako god da se zavrsi ova kriza, mi smo se vratili 20 godina unazad. Ako ovaj narod nije u stanju da vidi da nam nema buducnosti sa ovim nacionalistima na vlasti. Svako malo ce se naci neki medjed kao sto je Dodik kojem se ujutro digne i ode on napraviti blokadu. Zato narode, pamet u glavu i na izbore. Jedne po jedne.