Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitno uvesti elektronsko glasanje da skinemo ovu ufuranu bandu iz sva tri konstitutivna naroda!
Sjedi levatu jedan
niksic je sigurno relevantan za ovu temu. nek kaze koju kad je s lagundzjom bio vlast kako se tad uzimalo lopatom.
Hahaha. Malo je ovaj polupao lonćiće, osim ako je došao da nauči iz prve ruke pa uzeo privatne časove. E svašta
Prodade Milu Zakon o prebivalištu, proda kanton HNK preko dr Ljeljka,'vratima, izbore u Srebrenici, klepi 4-5 stanova, ženu ustoličenje, i užu rodbinu do 7. koljena, đubre!
Ovaj tip, Nikšić je najveće zlo na Balkanu. Šta je samo radio, u ratu i po ratu, i još radi u Konjića i dilje. Kako je ukro milione, šta mu žena radi!!!! Zlo.
Ma radi čovjek, šta priča Mile danas u BG da nema visokog. Doći će i Mile na propitivanje. Samo me zanima kakvu hediju će mu ponijeti?
Ouuuuuu komunjara na sastanku.Treba ici odavde
Ovaj turista namirisao da bi I on mogao fino profitirati od kriminala I korupcije, pa pozvao experta
Je li reko Niksic kako je kupio stan dok je bio premijer?
Da ga pita za traktore...
Pravog je sugovornika pozvao. 😁😁😁
Opet krivousti UZP-ovac nema mira ni kod Her Šmida. Opet legalno, legitimno nacionalistička priča. Dosta je krivousti. Zaveži već jednom za uvijek. GRAĐANI će se pitati o daljoj budućnosti, a ne nacionalisti i njihove vođe.
Pozvao ga da razgovaraju o korupciji i kriminalu! Vidi se da je pametan čovjek-pozvao političara da priča o njegovim krimalnim sposobnostima
A Nikšić je kao pravi patriota zavapio, SDA SDA
prvo treba nikšića i stražiti i imenovanja direktora koja provodi!
Imal kriminala u rs
Je li Nikšić rekao Visokom predstavniku da je zaposli rođenog brata Mirsada na sjednici Vlade FBiH koju je sam vodio, za direktora u Autocestama FBiH, i tako 3 krivična djela napravi : zloupotreba službenog položaja, nepotizan i korupciju?