Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diktator Dodik mora pasti !
Pašće on uskoro, ako bog da
Šmit i SDA , snaga Bosne💪💪💚💚
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cudo je mentalitet ovih nasih bosnja kako se na zor ulizuju covjeku. Nemam nista ni za ni protiv covjeka jer ga ne znam, al ne mogu shvatit taj podanicki mentalitet ljubljenja guzova prije ikakvih konkretnih poteza
Sredi Covica prvo nositelja EU vrijednosti Pogledaj mu program HDZ i zelje nesto slicno Main Kampf
Nije problem ni Dodik ni Bakir i Covic! Nego ljudi koji ih i dalje podrzavaju poslije 25 godina prevara, krađa, korupcije i zavlacenja.
Koji hladan tuš za Драганчета!
poslednji vezir nto protektorata...I da se zna Bosnjo je sahranio Bih niko drugi no bosnjo.
Ahahhahhaaa
...ma kakav ti,nema od tebe nista,to je vec jasno...ali uskoro ce ovdje Joe da posalje svog kauboja da vama nesposobnjakovicima pokaze kako se zavrcu ruke neposlusnoj djeci.
Pokazali srbi iz RS još jednom da su neandertalci😃😃😃😃
Koji ste vi podli novinari,kao i vasa bosnjacka politika,niko nnije dosao od srpskog naroda i Relublike Srpske,ni vlast ni opozicija,49% po ustavu drzave nikog nije bilo,zbog ovog ce se ova smrdljiva drzava raspasti a svaki dan joj kujete eksere u mrtvacki sanduk..
Sto niste dosli Krivo vam sto necete moci davati ulice i trgove po ljudima koji su klali i koji su presudjeni ratni zlocinci De ne kaki
Cuo sam da zna ovaj svirati , pa moglo bi se i zaigrati kako on svira ....:)
😂😂🤣🤣 e je.b.ao ti ćelavu mamaru svojuuu
možda i jeste, ali sad tvoj tata trsktorists prima sljedeći torpedo
JAKO INTELIGENTNA FACA!!! PAMETAN LIK !!! A OPASAN!!!VIDJEĆE TO GENOCIDASI IZ PEĆINA!!! KAD OSJETE LJEPSU BUDUĆNOST!!! MIR !!!RADOST!!! LAGATI SEBE I DRUGE NEĆE MOĆI JER JE DOŠAO LIK SA JAKOM ŠAPOM!!! NEĆE BITI VIŠE SRPSKE SIROTINJE PO VIŠEGRADU!!!ČAJNIČU !!! ROGATICI !!! RUDOM !!! ITD !!!!SRBI MU TREBAJU POLJUBITI RUKU KAO NEKADA MLADA!!!
Poplašena je visoki predstavnik zbrisao zbog Dodika koji je priznao genocid i obećao NATO i normalnu državu i niko nije pisnuo ni u NSRS, a sada će Dodika što je sve to slagao.
Ko je Kristijan Šmit: Nosilac ordena Ante Starčevića hoće da sarađuje sa Srbima u Bosni
Međutim, nekadašnji predstavnik parlamenta u Ministarstvu odbrane i ministar poljoprivrede u trećoj Vladi Angele Merkel na Balkanu manje je poznat kao dobar pregovarač, a više kao veliki prijatelj Hrvatske. Hrvatski premijer Andrej Plenković mu je, prilikom zvanične posete Nemačkoj 2019.godine, uručio "Orden za zasluge Ante Starčević”, za Šmitovo zalaganje u procesu primanja Hrvatske u Evropsku uniju.
Da ne bude tresla se gora rodio se mis. Vidjet cemo sta ce biti od svega. Ne vjerujem dok se ne uvjerim.
UVEDI SAMO ELEKTEONSKO GLASANJE DA ZNAMO STA JE VOLJA NARODA, ZA SVE OSTALO SMO ONDA KRIVI SAMI SEBI
Schmidt brate, samo naprijed. Moramo dalje, moramo se riješiti ralja nacionalizma.