Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seruckaj neko radi svoj posao, angazuj NATO i uhapsi velikosrbe. Drzava sa nametnutom ludjackom kosuljom nema snage da provodi svoje zakone i ustav i vi ste najodgovorniji za to!
Pa shitov haver Čović je išao na paradu 9 januara u Banja Luci kad su i ruski ešalon učestvovali. Tada je poručio Srbima u tzv rs-u da čuvaju tzv rs kao zenicu oka.
Vidi kako NATO disciplinuje Ruse 😂😂😂😂😂
Nek slave šta hoće koga libo racku...njihov je praznik...ovo kazem iskreno
Sad će kao i dosad zvaničnici poslati sinove. Mada to nije ni bitno, bitno je da se priča o nebitnim stvarima, da bi se oči zamazale i nekima i plate opravdale.
Uspijes li u tome pola ti je oprošteno
Joj kesko nesta me guši
Jel' turista ozbiljan ili želi da ispriča glup vic?!
a ti inače reaguješ samo kad du su pitanju bošnjaci
Ovo sto je izrekao je u najmanju ruku dokumentovan nalog za hapsenje Milorada Dodika i jos mnogo mu podredjenih... E hajde bas da vidimo sta ce se desiti. Ako Milorad 11.01. 2024 bude na slobodi, pa jos i na funkciji koju obavlja, ti mozes sam sebi kupiti kartu za prvi let iz Sarajeva... I to WizzAir-om!
Dobro si se sjetio baš na vrijeme da poručiš svome, barem do sada miljeniku, da mu je vrijeme isteklo. Dosta se kurčio sa tim paradama i bacao prašinu u oči bosanskim pravoslavcima a usput ih pljačkao kao ovce a Schmidt mu omogućio pobjedu iako je Trivićka u po noći na dan izbor imal preko 400.00o glasova više od Ronhila sa volovskom glavušom i vratom.
hajd dosta i tebe coro..sto ne smjenjujes koristis bonske ovlasti...ili je to praksa samo kad je Bosnjacki narod u pitanju...shvati tebe dodik i rs ne sljive ko ni lanjski snijeg..Lako je lajati iz federacije
Medjunarodna nije u stanju uvesti jedinstvenu bh policiju.
Do kad ovo mislimo trpiti braćo Bošnjaci?
ključne odluke koje donose vlasti entiteta rs ili odluke koje propagiraju da će donijeti nisu u skladu sa ustavom bih koji je i stvorio taj entitet. To će uzrokovati ukidanju ili tih odluka ili entiteta. Koja je to granica koju će entitet rs preći i ukinuti time postojanje i sebe ali nužno i drugog entiteta u okviru bih u kojoj će onda ostati samo postojeći i još jedan novi kanton. Garanti ustava Bih bi to trebali znati i kazati.
Ja njega ne skonta, a vi ?
Trojka pozvala na ubrzavanje uništavanja oružja u FBiH. Cilj je da se svo oružje uništi prije 9. Januara 2024.
U BiH ima RS, HB i šmitska kolonija.
Ovo je otvoreni poziv za tuzilastvo i SIPA-u da hapsi politicare koji rade protiv drzave Bosne i Hercegovine.... 👏🏻🇧🇦👏🏻🇧🇦👏🏻🇧🇦👏🏻🇧🇦👏🏻🇧🇦👏🏻