Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haman si i ti mekan kao Inzko.
Oa Incku su amerikanci stavljali ljude na crne liste. Ovi nista ne rade, osim sto dobijaju instrukcije od Amerikanaca. Ovo su poslusni kunici i izmisljena radna mjesta
ma ovo je dublja politika...pa i on radi po necijem nalogu a to je Anglela Merkel ili Biden ili neko iznad njih dvoje...a dodik igra kako Vucic kaze...Udar na dodika je udar na Vucicevog igraca
Standarno za BiH, samo polako i opusteno, rijesit ce se problemi sami, ne trebamo brinuti.
Ovaj će prespavati svoj mandat,🛌
Нема блокаде, то је нешто око плата. Дали ће Џаферовић и Комшић одговарати за лаж да блокаде нема. СДА је БиХ довела у највећу политичку кризу од рата.
Nesmi on prnut.Sta mu kaze Dodig on mora radit
Nemamo mi nista od tvoje zabrinutosti.
Ma puca ti racku u junačko dupe. Budi zabrinut, optimističan isto ti je. Plata uredna.
Vi ste ljudi humor sa vasim komentarisanjem. Toliko ste lupetali sta ce sve VP da uradi, prkosili i ismijavali da je to prelazilo u histeriju. Nije ni cudo sto ste ljuti. Pokusajte biti malo objektivniji, i shvatite da vi niste centar svijeta da postoje druga dva naroda koji se isto tako pitaju. Svidjalo se to vama ili ne drugacije nece moci.
Jos jedan EU fikus
Kani se puste price koju znaju i vrapci na grani.Koji si ku..c tu,smjenjuj kocnicare ili idi.Olako zaradjujes pozamasnu platu.
Onaj je brinuo, vazno je da vi guzonje ne trpite!
I on je institucija u BiH, radi kažnjavaj neradnike.
Šta ne smiju da trpe...sine 30 godina trpaju nam i mi trpimo
Herr Smidt, rede keinen Blödsinn,gradzani trpe najbogatiju Balkan dinastiju i njihove krpelje vec 25 god
Ispod kojeg su tebe panja nasli? Ublehas
Pa gradjani trpe bas od tih institucija, kada ne rade manje stete prave
Građani trpe 30+ godina zbog takvih poput tebe