Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! 👏 👏 👏
realno Bakir je svojim "ne" omogucio izbore po starim pravilima. zato cu glasati za njega jer su svi ostali rekli draganu "da"
@fudochatich Ovaj čiko yebe i ne vadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TRPAAAAAJJJJJ!
Nijemci stavljaju do jaja.
Pošto su nam političari toliko nesposobni decenijama, i ne trebaju nam izbori.Uvedite nam stečajnog upravitelja i bez svađe.Nismo mi ni za izbora, ni glasanja, ni za države.
Samo nametni elektronsko glasanje i pocrkat ce svi nacionalisti
Ukoliko se ne usvoji budžet znači pronaći sredstva za finansiranje izbora na bilo koji način,makar i kredit podignuli.Kod nas nikada budžet nije usvojen na vrijeme, probijaju se svi rokovi i usvaja se u dvanaestom mjesecu za godinu koja je na isteku, bez obzira ko je premijer , ministar, pozicija i opozicija.Pošto su nam političari toliko nesposobni recenzijama i ne trebaju nam izbori, koji će nam k...ac.
Čoviču četalju mozes se samo sageti
Bog*
Kamo sreće da nikad nismo izašli iz Austrougarske, al ne možeš to sa Srbima oni se uvijek kurče, a nemaju baš čime pa prođu kako prođu
Eto dogovoriše se sva tri naroda.
Rusofili na aparatima
Šta kaže Mile, turista.Ne smije Schmidt upotrijebit bonske ovlasti ? Evo upotrebljava ih i vidimo malo kmekanja po medijima i to je sve.Očekujte još više sada kada je vidilo da to ide ko po loju
Čovjek radi, više je uradio za pola godine nego Bake i ostali za 30 godina.
Ne, mi ne slavimo što je strani državljanin iskoristio ono što mu je, tvoj, njegov i moj predsjednik omogućio. Visoki predstavnik samo radi svoj posao. Ono što trenutno, naši političari nisu sposobni. A nisu sposobni jer im odgovara trenutna situacija, odgovara im da nastave krasti, da sakriju prethodni kriminal. Ovu odluku treba da "slavi" svaki normalan građanin, jer šta bi dobili da nema izbora?
Kriminalci na vlasti kolko oni hoce. Ovako imamo šansu mjenjati. Ovako imamo šansu dati vlast ljudima koji me neće odmicati od Banja Luke ili Ljubuškog, ili bilo kojeg drugog grada. Svi gradovi su naši, i samo zajedno možemo živjeti u BiH, osim ako neko ne izumre, što nam je suđeno ako nam ovi ostanu na vlasti... Serem se na sda/hdz/snsd
Gdje je covke znal se ista
Nevadi,dublje ,jos dublje tooo
Tacno se vidi koliko smo nemocni, dodje visoki predstavnik i sve ih popisa redom.
E hajmo ih sad skinuti sa vlasti napokon