Komentari (594)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bošnjani na haparatima, komšić u alkoholnom deliriju
tako je Šmite reorganizacija BiH, Hrvatima dati njihov kolač u Posavini, i eres još više i većim prostorom od Brčko Distrikta podjelit na zapadni i istočni dio,koja mudra politika
Schmidte jarane, mi smo te docekali rasirenih ruku, iako te Rusija i Kina ospravaju, pa cak i Turska suti. Ako si dosao da nam uvedes treci entitet na mala vrata, slobodno nemoj u Bosnu vise niti jednom da dodjes. 200 000 patriota ce braniti bilo kakvu podjelu Bosne, bilo kakav pokusaj pravljenja novog entiteta. Ko hoce da crta nove granice po nasoj kozi, mora uzeti pusku u ruke. A Bakir ako pokusa da preda izmjenu Izbornog zakona za Sebijine nepolozene ispite, neka se preseli na Adu Ciganliju.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ja samo vidim da u ovih 500+ komentara nema 20 različitih ljudi. Sve sami botovi i Internet trolovi. Žalosno. A što se tiče članka, sasvim očekivan razvoj situacije. Davno sam napisao da mi bošnjaci ne znamo imat' državu i da to nije za nas.
Mene samo interesuje kako vi znate ko ga je biro ? Ja ne vidjeh na listicu ime i prezime. Samo nako pitam
Os' da ti ja objasnim...u travnickoj opcini ima jedno selo gdje koza pod rucnom pase...tu u tom selu imaju kuce od cokolade ,i prozore od marmelade...a seljani jedu zlatnim kasikama puru s mlikom svaki dan....jer ima,se..moze se..e u tom selu su svi glasali za komsica jer im je jedne nedjelje na misi tako naredio hodza...
Moj prijedlog bi bio da se svi zajedno roknemo. Ovdje izgleda bez rata nije moguce nista rijesiti po nekim pitanjima
A sta mislite da Komsic bude jedini predsjednik drzave BiH? Vec imamo 2 u 1 , katolik je a voli svoju BiH,
Kakav ba katolik. Sejdo sam za sebe kaze da je atheist.
Prema ovome što je rekao vidi se da ili ne razumije odnose u BiH ili se stavlja na jednu - hrvatsku - stranu u okviru izmjena izbornog zakonodavstva. A ovakvim stavom zadire i u dejtonski mirovni sporazum.
Nije u redu da Bosnjaci biraju Hrvatima predstavnika u Predsjednistvu ali ako drugi kandidat Hrvata radi na stetu drzave, e onda su Bosnjaci prisiljeni da to rade. Nemoze 10% stanovnista imati 33% vlasti.
Pročitaj Ustav.
Treba uvesti jednog predsjednika koji bi preuzimanjem mandata morao prestati biti clan i jedne stranke i raditi za interese svih gradjana te imati monitoring grupu koja ce pratiti da li radi za interese BiH ili radi na njenom urusavanju i u slucaju rusenja drzave da se moze odmah smjeniti. A ovo sada, kao sto ne mogu biti 3 glave na jednom tjelu tako ne mogu biti ni 3 vodje na jednoj fotelji
Hrvatski član predsjedništva se bira sa teritorije Federacije pa da i za njega glasa svaki Bošnjak opet će biti Hrvatski član predsjedništva. Ako Vam smeta mijenjate ustav. However, it goes both ways pa izvolite.
Prijedlog za novi zakon, da svaka kaldionica moze biti otvorena samo ako je firma registrovana iskljucivo u tom gradu, pa da vidimo koliko ce onda hrvati bosnjackih neoporezovanih para da uzmu.
Neka Komsic predje u HDZ i problem rijesen
Pa radi nešto, zašto si tu, nemoj da budeš kao Incko i samo bacaš prašinu u oči. Ako si došao samo turistički ili se bojiš ptice DODO onda odmah pakuj kofere i kući.
Game over. Bravo!!! Sad se vidi koji je šupljak bio INZKO!
Ja mislim da su predstavnici drzavotvornih stranaka pasivni.Mislim da je poso Visokog predstavnika da se brine o legalnosti predstavljanja i zastitie drzave a ako sta smatra nelegitimnim da trazi promjenu ustava a ne zakona(ide na mala vrata).Po mom misljenju gore nije legitimno da ostali nisu ravnopravni sa nacionalnim strankaka,zatim da se djele pozicije po nacionalnim kvotama gdje ispade da jedan glas hrvata vrijedi 4- 5 glasova bosnjaka,Dejton nije ratifikovan u parlamentu i td.
Herr Schmidt, lesen Sie zuerst die Verfassung! The Presidency of Bosnia and Herzegovina shall consist of three Members: one Bosniac and one Croat, each directly elected from the territory of the Federation, and one Serb directly elected from the territory of the Republika Srpska.
Srbima ne možeš, a Hrvatima možeš. Bijedno i žalosno. Ja nikad Hrvatima nisam birao iako sam Bošnjak.