Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prvi predstavnik koji se iskreno bori za našu državu i ima sigurno punu podršku od naroda. Samo čekamo dan kada će smijeniti "veliku trojku" Čović, Dodik, Izetbegović.
Ne treba ih smijeniti, treba im zabraniti ulazak u državu!!!!
Sta smijeniti, pohapsiti oduzeti imovinu do desetog koljena i od roda i od kumovog kuma, ne ide vise ovako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prebacilo ga. Nije znao sa kakvom bagrom ima posla.😂
ne kaže se prebacilo, već prenijelo
Treba karati turistu dok ne odlepi skroz 😂🤡
Ibo ti on femeliju!
Ako gospodin ne zna razliku izmedju constituent i konstitutivni, onda mu i nije mjesto na ovako visokoj funkciji, a ako hoce vec da mijenja Ustav i Zakon, neka ih mijenja postujuci sve presude EU suda za ljudska prava, a ne ovu hocu - ovu necu.
Ti si uletio u masinu, gotov si.
ovaj puko. spavo na mrvama, sjeko nokte posle aksama. macka crna mu presla preko puta i baceni mu sihiri. .... ... . . ... .. .... .
Herr Schmid popi Deutsche Aspirin i poderi ovu nasu stoku od politicara
Laki je malo nervozan
Kakva bud..etina. Majko moja, šta smo mi dopustili da nam se radi. Ovakvi idio.i da nam kroje sudbinu. Psihijatrija iz Evrope.
arbeit arbeit !!
Kog su zmije klale... her Schmidte.Sam nacrt vaših promjena smrdi. Znamo mi i namjere Srbije i Hrvatske a i politiku " međunarodne zajednice" o dogovoru tri strane. Tako šta pravite u Njemačkoj!
Samo treba zabraniti Bakiru, Covicu i Dodiku da se bave politikom pa da se krene naprijed.
Jel' i on ovo pred izbore počeo kampanju? Nema ništa od njega izgleda kao frustriran i nemoćan da bilo šta uradi. Izgleda da će i on kao većina pravac Njemačka.
Aj ti kući!
Covjek ima vise emocije i empatije prema gradjanima u BiH, nego nasi politicari
E moj dragi Schmidt, kako je tek nama, mi ovako 30 god živimo
hebo te izborni zakon, imas puno vise drugih prioritetnijih problema a ti se ufatio izbornog zakona..rijeke i sue se unistavajau, pravosudje niakkvo, korupcija na svakom koraku, obstrukcije na svakom koraku, dikriminacija posvuda, fasizam i separatizam vec godinama na djelu a ti se ufatio izbornog zakona