Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom čovjeku netreba ništa vjerovati!!!
Dodik mu rekao da je nelegitiman i da se vrati kući. Šta će Smhmidt uraditi?
Aneksijom Bosne od strane Austrougarske donesena je odluka o oduzimanje zemljista agrara posjeda Bosnjacima.Legaliazacijom Kmetoprva uredbom donesonom od strane tadsnje Monarhije, grund je nasilno oduzet veleposjednicimaBosnjacima.Korupirani placenik Smidt je na Fonu Franje Josipa i sam je rekao da je on novi Josep.Dakle Kolajen u Zagrebu nisu slucajnost niti rehabilitacija Fasista od strane Smidta.Istoriski gledano ovo je ponavljanje otimnja imovine Bossni kao sto je bilo za vrjeme Aneksije.
U suštini ukinut feudalizam i begovat, oduzeta zemlja koju vijekovima za njih neko drugi obrađuje... Nepravda nema šta...
Sigurno prijateljstvo na Balkanu je osa: Njemacka-Vatikan-Ustasija, svi ostali moraju se povinovati i shavtiti da ne igraju nikakvu vaznu ulogu!!!!!
Schmidt ako spomene državnu imovinu a nedaj bože da sta pokusa nametnuti...pod hitno ga protjerati (zamjeniti novim predstavnikom) usput ponistiti nametnute izborne zakone. Trenutno, njegov rad pravi haos i razdor u BiH.
Ovoga se treba riješiti pod hitno.
Prezivio Engleze juce, danas nastavlja kucati eksere u koveg BiH
Nije, hoce li udovoljiti...nego koliko ce naplatiti
Pod hitno vratiti ga nazad U Deutschland platu prima Ni zasta mutikasa
Mutikasu pod hitno nazad U Deutschland poslat
Ovog Svabu treba istjerati iz zemlje sto prije to bolje
Hoce udovoljiti,udovoljiti ce svemu sto je na stetu bosnjaka,najbrojnijeg muslimanskog naroda u krizarskoj europi.
Kako najbrojnijeg?
naravno da ce
Njega treba otjerat il nek pocne djelovat na teritoriji RS
Schmidt ce dati Dodku drzavnu imovinu, HDZ treci a od BIh napraviti palestinu. Zato su ga klero-nacisti i poslali u BIH. To nacisticko g*o treba sto prije protjearti iz BiH.
Kad udovoljava HDZ ne vidim sto ne bi i ovima. Svakako je konacni cilj sljabljenje drzave i njen laksi raspad. Koncept gradjanske drzave je ocigledno diskriminirajuci za velike srbe i hrvate a siguran sam da ima i bosnjaka kojima bi ovo smetalo.
Entiteti nisu države i ne mogu biti vlasnici državne imovine..državnom imovinom raspolaže Parlament BiH.
Entiteti nisu države i ne mogu biti vlasnici državne imovine..državnom imovinom raspolaže Parlament BiH.