Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nista drago mi je sto su sve maske pale pa znamo da je HDZ i Hrvati veliki neprijatelj ove drzave. Dobro je znati na vrijeme odakle vjetar puse.
znaci bosnjaci su bili neprijatelji jugoslavije?
@fbUser1648550662 Bosanci su se samo solidarisali sa vecinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosna je kao kad gledaš film o ekspedicijama u Africi nekad, kad dodje neki propali politicarcic iz Francuske ili Britanije i vodi koloniju nepismenih robova, jer inace ako ga se ne slusa osjetice bic kraljevine. A robovi ko robovi, za koru hljeba i kermi guz1ce bi dali
Đe je budžet za financiranje?
Apeluj do ujutru ne pali, samo nametni ili sankcioniši, drugo ne prolazi kod ovih rušitelja BiH
Mi vas pozivamo da ukoliko ne usvoje budžet ,da ih sve smijenite i postavite prelaznu vladu ! Vi imate ovlaštenja za to visoki predstavnice!
Ja pozivam sve kojima je stalo do BiH da napravimo revoluciju i nasilno smaknemo sve koji su protiv BiH ili rade iskljucivo sa svoje interese a ne za BiH. Tako sav normalan svijet radi, Francuzi to rade stoljecima i zato su najnapredniji. Bilo koja platforma da se ujedini i dogovorimo.
Samo treba traziti da se radi u interesu BH i ko god ima bilo kakav izgovor ili se poziva na neka izmisljena opravdanja odmah ukloniti!
Ukinuti sve nase institiucije i onako se zakoni kod nas donese izvana
Bivsi najveci neprijatelji yuge. Nejveci terroristi tada bili... A sad najveci neprijatelji bosne, lazni pokatoliceni hrvati danas popularno konstiturivni hrvati.
Baš su se prepali. Evo odmah će da uplate. Dok narod ne uzme motke i ne rastjera ove penzionere što nam kroje sudbinu 30 god, nemamo se čemu nadati. Neće se oni dobrovoljno odreći svog konformizma. Službena auta i mobiteli + milion benifita.
Svako ko se izjsnjava kao hrvat protjerati u hrvatsku, isto tako i perice u srbiju i mirna bosna. rš je G.E.
Sad će Bakirov kum Erdogan da ne dozvoli Finskoj i Švedskoj u NATO dok se ne riješi finansiranje izbora u BiH 😂😂😂 Hajde Bake poguraj ovo u kontru Miloradu Milanoviću 😁😁😁
Čuj pozivam, pa jesu li ustashe juče odbili. Bonske ovlasti upotrebi i ne talasaj
Bravo Schmit
E schmite da ovi rade u interesu gradjana a ne za svoj licni interes imali bi autoban zavrsen i imali bi platu ko slovenci.
Nama treba jedan predsjednika, neki stranac, prilično zeznut, to bi mogao biti ovaj Schmidt recimo, da ovu bagru postroji, pozatvara kriminalce na duge robije, napravi zemlju dostojnu za našu djecu. Ovako bogami sa ovim hoštaplerima nema zdrave budućnosti!
Gospodine Schmid, ionako ste u Bih sve i svja. Usvojite i taj zakon o finansiranju izbora, pa usvojite i zakon o radu, policiji, vatrogascima, djeci u vrticu. Sve usvojite. Ako ste usvojili jedan zakon, usvajajte i sve ostale. Nije korektno usvajati samo one zakone koji vama odgovaraju, nije Bih u totalitarnom rezimu OHR-a! Ili mozda jeste?