Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviše nas u državi i jedini smo za državu, a najgore prolazimo...
Kad smo ovce, vjerujemo da ce nam evropa pomoci, hoce kao i srebrenici 95'
Koga najvise? Jesi ti Bosnjak ili gradŽanin, odluci se
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da je narod pametan pa da ustane na noge i protjera ovo njemacko krme, pa onda Americku ambasadu, i to u jednom avionu sa njima posalje Bakira, Dodika i Covica, a u kombiju od cigana Fortu, Stetu i ekipu… da
Znaci ovih dana je Schmid ipak turista?
Covic izadje i podrži genocid glasa protiv zakona o negoranju genocida, podrži dodikovu rusilačku politiku i onda kaže da glasaju za njegovog kandidata Borjanu a priželjkuje i sve radi za raspad Bosne sa druge strane Komšić priča sve najbolje o Bosni podržava institucije priželjkuje građansku Bosnu. Sada ja vas pitam za koga da ja glasam iz federacije sam i volim Bosnu.
Zlocin je sve osim ustava i jedan covjek jedan glas ko u svakoj demokratskoj drzavi
Visoki još nije pojavio svoje djelo na vidjelo i tako se debelo zaigrao. Daje šansu fašistima petog razreda u Bosni. Smrt fašizmu!
Samo da nema 3 predsjednika da se brukamo po svijetu. Evo može zakon ko u Hrvatskoj
Je li se još radujete šmitu? Pitanje za tkzv. Bošnjake?
Ako je nametanje?Onda uvedi protektorat ukini stranke da dzaba ne izlazimo na izbore.
Pa krajni je red da i Hrvati dobiju malo sadake od kolonijalnog gubernatora.
Samo nameći,bliži se vakat..Nije ničija do zore gorila,a neće ni vaša.
Samo po zakonima država članica EU.
Hocemo jednog predsjednika i drzavu bez entiteta! Ovo sto ste napravili, ne ide. Aparat koji jako puno kosta. A ako ste planirali od pocetka da nas podijelite, podijelite nas vise. Da se borimo jos jednom za drzavu ali da se u rezultate ne mijesate.
To šefe. Prvo za Srbe zakon protiv negiranja, sad DFu zakon protiv podvala..
Na žalost to je Bakir potpisao u Mostaru sa HDZ-om.
IZ se mora izmijeniti na nacin da se svi mogu kandidirati i svi biti birani od svakog glasaca u BiH. Drugi krug izbora i vanrednu izboru moraju biti. VP takav zakon moras nametnuti ili nista. Tehnicka unaprijedjenja se podrazumijevaju
Vrati vilu Schmidte, ako bude i Baki šutio onda će i on izgleda imati vilu na Korčuli
Telefonske konsultacije sa CDU lobijima koji su stvorili HDZ 1990-e i koji ga ovdje čuvaju da im ne bi muslimani pravili državu u evropi u komšiluku.