Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi shvatite da nikoga u Srbiji neinteresuje Dodik kao sto samo grupica nekih budala navija za Rusiju. Cak i Vuciceva zvanicna politika se sve vise udaljava od Rusije a videcemo to konkretnije u natednom periodu.
Vučić je skontao da bezrezervna podrška Rusiji će ekonomski uništiti Srbiju, pa se okreće, sada će mu postati jasno da mora Dodika isto pustiti niz vodu jer je on samo problem prvenstveno za - Srbiju.
jesi vidio avaza sto su srbi svom fahri tj scepi naredili da ruse glorifikuje i naslovne
A sat ovaj ima da prica sa vukodlakom???!! Mozda da mu vukodlak objasni kako se izlazi iz frizidera.
Scmidt mu prenosi poruku od Bidena: Game over ako se ne odrekneš Putina.
Izdaja! Izdaja! Odakle mu pravo da primi "nelegalnog" Visokog predstavnika i potkopava šatorskog pjevača Milu Ronkila?
nenormalno je to, koliko se Srbija mješa u unutrašnjost BIH. Tretira je kao svoju baštinu. Da je ona osuda protiv nje propala je ogroman propust.
Propust Bakira Izetbegovića!
Saš vidit dodika isto kad dijetu das lizalo smiri se
Rusi počeli i Srbima prijetiti.. u smislu, ako ste stvarno uz nas, dođite na front.. eeee nisu ni srbi ludi više
putuj Mile, putuj... ma briga Mileta, ima mu sin stančinu u centru Moskvi, saće on tamo na odmor... čim izgubi izbore
Nije dzaba Adis Ahmetovic rekao vidjet cemo sta ce se desiti poslije izbora u Aprilu u Srbiji. Rusija vec pocinje da se zali jer joj srbija polako okrece ledza