Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo dečko , pazi sta pricas , nisi upoznat sa svim stvarima iz ovog kantona !!! Pogledaj malo pricu i sa druge strane !!!! Vlada SBK je povecala plate policiji , povecali clanovima upravnog odbora , profesorima srenjih skola , ali nije povecana nastavnicima i uciteljima osnovnih skola !!! Zasto ? Ne znam ! Ali znam da nece ici na posao dok im se ne poveca plata kao i ostalima. Da te pitam da li bi ti isao na posao ako ti je manja plata od ostalih koji rade slican posao ???
SBK - najgori kanton i najveca bagra , fukare one mrtve ... nit imaju para za policiju , nit za prosvjetare ... kako bih slatko ukinuo ovaj kanton jer lijena bagra ne radi tu nista... MRZIM OVAJ KANTON , K\'O BOSNJACKI DIO MOSTARA... Bog im dade pola Mostara, a oni od njega Stolac napravili, a Hrvati od svog dijela New York.. samo zato sto Bosnjani hoce ispijat kahve iz svojih fildzana i igrat tavle -.- LIJENA BAGRA .. MRZIM SBK-A CRKNITE DOLE, NE TREBA VAM NISTA DAT\' !