Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud Krmata u BiH? Zar to nisu Bošnjaci katolici???
jules ne prepisuj.smisli nesto sam...
Hrvati: kmeeeeeeee, kmeeeeeeeeeeee, ugrozeni smooo, majorizirani smo, kmeeeeeeeeeeeeeee Kakva bagra. I treba ih majorizirati kad su p.a.t.e.t.i.c.n.i.
S jedne strane Anto je u pravu, ovo vodi ka nepotrebnoj centralizaciji Federacije. S druge strane, ako odbiješ, pare za infrastukturne projekte zaobilaze SBK, dakle i Nijaz u pravu. SBK je siromašan Kanton i nije u stanju ništa finansirati samostalno u potpunosti. Nadam se da riječ kompromis još postoji u SBK, jer nama valja ovdje živjeti i dalje.
Kad se odlucuje i donose strateske odluke u federaciji onda postoji vitalni nacionalni interes, a u zadnjih nekoliko godina od kako je dodo na vlasti Hrvati nikad nisu potegnuli pitanje vitalnog nacinalnog interesa. Pa nije valjda bolje Hrvatima u genocidnoj gdje su potpuno protjerani i na prste se mogu izbrojati nego u Federaciji. Ovo je sve politika i diktat iz vrha HDZ-a. Ne znam zasto, ali vjerovatno cemo brzo saznati.
Ovakvi potezi unitarista na tragu su onih poteza Slobodana Miloševića iz devedesetih, prije nego ce krenuti u jedan od svojih najtežih poraza u povijesti. Razmislite još jednom braćo Bošnjaci, razmislite.
pustite vise silu i ubjedjivanja, neka svatko radi kako misli da je dobro i najbolje.. jedino tako ce nesto i biti.. hercegovina je super bez uplitanja bosanaca.. bosna I hercegovina ... oladite bosnje, gledajte svoja posla
ako je pitanje tv kanala na hrvatskom jeziku ugrožavanje bošnjačkog nacionalnog interesa, onda je sve što bošnjaci predlože ugrožavanje hrvatskog nacionalnog interesa...
Hrvati su uvijek bili i ostali DRONJCI.
HDZ-ovci vjerojatno... A babo go.vno ti izašlo kroz nos.. Ima nas i biće nas uvijek u SBK talibane smr.dljivi.
zar g.ovana ima u sbk
I opet ga Hrvati šuknuše onima koji su glupi čak i u vicevima