Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova stranka izgleda nemože nikako shvatiti da se njih vise nista ne pita u ovoj drzavi
Lakapo, lakapo..u nato može samo kad SRBI kažu, a to znaći NIKAD, zato ne dipr ...
Vidi ovih lagumdzijinih i fahrinih pulena sto su se raspisali!? Glupani, ova dvojIca ce vam prodati drzavu a vi to neceti ni znati! Zato Harise vrati se u politiku i sacuvaju Bosnu prije nego je ovaj marva rasproda.
@kiki jedini koji može održati ono što imamo; ovi majmuni sada krčme sve za šta smo ginuli...
HARE VRATI SE MOLIM TE
Omladino moja crvena, dok su ovi ljudi iz SBiH bili u vlasti i branili BiH dobili ste EU bez viza, dobili ste MAP. Trebalo je uknjižiti još ove 63 kasarne i eto vas u NATO-u, pa vam Dodikove prijetnje ne bi ničemu škodile. Ovako sad ste vi crvendači na vlasti, sa Dodom sklapate poslove i širite \'\'ljubav\'\' na štetu države BiH. Silajdžić koga često spominjete živi u stanu od 46 kvadrata, a vaš Zlaja u vili na Poljinama. najveći kriminalac Damir Hadžić sa svojim rođom Tihom Pacifikom jedini postavlja kranove po Sarajevu. Najveći reketaš je Marin Ivanišević. A gdje ste vi? Šta vi imate od toga, osim da lupetate k\'o Maxim po diviziji po ovim portalima?Treba li vam još koji reflektor pa da progledati jadnici jadni i zaslijepljeni. Bježat ćete vi 2014. od Zlajine i Damirove politike koliko vas noge nose. Živi bili pa vidjeli.
.Stranka za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) na sinoćnoj sjednici njenog predsjedništva nedvojbeno je zaključila da naša zemlja treba da nastavi put ka euroatlantskim integracijama te preduzme korake na ispunjavanju uvjeta za aktiviranje Akcionog plana za članstvo (MAP), jednog od koraka ka NATO-u. To bi donijelo i ekonomski oporavak zemlji, stav je SBiH koji je na stranačkoj Bosnu i Hercegovinu, u ingerenciji njenog ministarstva odbrane. SBIH???Zajedno sa SDA ste sve pokrali i vi sad pricate o ulasku u NATO i zalazete se za imovinu...Nemojte molim vas se samo vi zalagati,sto ste mogli nelegalno ste uzeli..
VAŠE VRIJEME JE DAVNO PROŠLO !
a pita se SBB SDP HDZ SNSD -kerberi
Jedni od najbogatijih politicki drzavnika su politicari koji upravo dolaze iz ove partije...LOPOVI!!!
zbog takvih i propada drzava, vas sef silajdzic je pokazao kako se krade drzavna imovina, a vi bi je sad cojce stitili