Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u nasega fahra sve navece i najlepse, jedino on najmanji i najruzniji.
74LkpX , [url=http://qicpxjcaegkr.com/]qicpxjcaegkr[/url], [link=http://asuygyncvowq.com/]asuygyncvowq[/link], http://dzpsbxwyhvsg.com/
8dfofn yqxziltunhpj
KD523F adablcugxcls
That's a smart answer to a tricky quseiton
Ovdje se radi o zamjeni teza. Damir će pobjediti jer je pošten i zato što ga je SDA zajedno sa ostalim stranakama kandidirala za načelnika. Zato momak ima i podršku. Niko normalan neće glasati za Stranku za BiH i Jerlagića. Goraždani trebaju znati da Haris Silajdžić koji se trenutno uživa u milionskim vilama po Turskoj rivijeri, je postavio Jerlagića umjesto sebe da bi ga spasio zatvora jer se trenutno protiv njega vodi niz istraga. Ako bude pravde, a hoće ako Bog da, uskoro će Jerlagić sa Hećom u zatvor. Glasajte za Damira, a on ako bude pametan poslije izbora neka bježi glavom bez obzira iz ove Stranke i od ovog kriminalca.
Koliko je dobra stranka govore podaci o uspjesnosti u proteklim godinama,a to je 520 000 nezaposlenih. to je napravila SBIH i SDA jedine dvije stranke koje su za BiH,ali samo je pitanje kakvu BiH? Najbolje je, citajuci clanak, da idete u Gorazde i tamo glasate za njih i zivite s njima, jer su tamo apsolutni pobjednici.
Podrska SBIH - i , JEDINOJ STRANKI KOJOJ JE DRZAVA VAZNIJA OD FOTELJA !!! S A M O NAPRIJED STRANKA SBIH- u Na fotografijama samo gospoda, intelektualna BUDUCA elita RBIH-e KOJA CE SE ZALAGATI ZA SVOJU DRZAVU, GRADJANE i PROMOCIJU I SACUVATI SVAKI DIO KULTURNE BASTINE RBIH-e ! Puknite DUSMANI I IZDAJICE RBIH-e ! BIH4EVER !
nisu svi isti. demagogija medijske harange ujedinjenih olosa ide u pravcu toga da su svi isti, a nisu i ne mogu biti. stvar je dobrog ukusa i kucnog vaspitanja glasati za lijevo orjentisane gradjanske partije. normalno ne one koje se mogu smatrati marginalnim.
cica dra-za srpska krvolocna vampir straza umro dra-za od kamikaza srpskih vampira uvjek straza koja blamaza za cicu dra-za postade vampir u sred ade -cigalije oaza osta pusta srpska vrsta u gu-zici drazinog smrdljivog krsta ! HEBAO VAS SRBI SRBIN VAMPIR DRA-ZA ko i SVE SRPKINJE KOJE SM-RDE NA KILOMETAR ! Bosnjaci, cuvajte vase skupocjeno sjeme EKSLUZIVNO I JEDINO ZA BOSNJACKE DJEVE, srpkinje su jake u zavodjenju emocijama i rijecima, pogotovo s emotivnim i dobrim Bosnjanima !
loki, i meni se gade i to svi redom. Sve ista g.o.v.na. Ovo samo na ulice i to svi masovno i rastjerati. Izborima im samo dajemo blanko ovlastenja za nastavak pljačke i naredna zaduživanja kod MMFa i ostalih kreditora.
jedina stranka koja je istinski za BiH. Bravo SBiH!
Sad jos vise cu da podrzavam SBiH.kriminalce su optjerali kod Fahrage,dosli su mladi ljudi,jos da se Haris opet aktivira i da POLOME SDP i ostale.
bojim se da se nismo bas najbolje razumjeli. meni se haris i njegova banda gade isto kao i dojucerasnji nezvanicni minista propagande sda i njegova s koca i konopca skupljena bulumenta mediokiteta.
loki, dzaba ti visoki i lijepi i jos uz to skolovani i studenti generacije kad sve zivo opljačkaše!